Paulina - opinia (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Błażejem... Paulina Gosia - opinia (1) Zamówiłam sesję biznesową, jednak poprosiłam również o fotki w bardziej... Gosia Paulina - opinia (1) Polecam! Współpraca – rewelacja. Błażej Podpowie, zasugeruje, pokieruje,... Paulina
Sesja biznesowa. (1) Polecam sesję u Błażeja z profesjonalną i miłą makijażystką - wszystko fajnie... Ola Lepszego nie znajdziesz :) (1) Bardzo polecam, nie tylko profesjonalista ale i świetny pomocnik podczas... Justyna Sesja biznesowa (1) Świetne zdjęcia za przystępną cenę. Pan Błażej, to w 100% profesjonalista. Justyna Sesja Biznesowa (1) Sesja wizerunkowo- biznesowa. jestem bardzo zadowolony. dobry kontakt,... rajnik.pl Najlepszy wybór! (1) Współpraca z Błażejem to czysta przyjemność;) podczas ślubu i wesela... Ola Mistrz za obiektywem! ;-) (1) Mieliśmy dylemat czy robimy dobrze decydując się jedynie na zdjęcia w tak... Monika Absolutna czołówka w Fotografii przez duże F. (1) Przede wszystkim serdecznie dziękuję Błażejowi za uwiecznienie tego... Jakub Lipiński Najlepszy wybór (1) Pełny profesjonalizm i super kontakt z klientem. Wszystkie momenty zostały... Ewa i Janek Maziarz - nasz "nadworny" fotograf. (1) Błażej to już nasz rodzinny fotograf. Kożystamy z jego usług przy wielu... Anka z Bojana :) Świetny fotograf (2) Wyjątkowo dobry fotograf :) Bardzo dobry kontakt od pierwszego spotkania,... Gosia i Piotrek :) Profesjonalny i kreatywny (1) Współpraca z Błażejem to sama przyjemność. Zero problemów, a za to mnóstwo... Damian Fotografowanie sercem (1) "Patrz oczyma, fotografuj sercem." David duChemin Podczas naszej współpracy z... Joanna i Mateusz Super fotograf (1) Jeżeli szukacie fotografa-wyjątkowego, który dzięki swoim poczuciem humoru i... Monika i Krzysiek Bardzo profesjonalny fotograf :) :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć ze ślubu jak i z sesji. Gorąco polecamy... Ola i Paweł Fotograf z powołania !! (1) Wspólpraca z Blażejem była czystą przyjemnością! Zdjecia plenerowe jak i... Marta Fotograf!!! (1) Świetny fotograf!! Profesjonalny , a przy okazji potrafiący rozluźnić... Paula Gorąco Polecam (1) Znakomity fotograf, super zdjęcia, wyśmienity kontakt, Pan Błażej robi... Artur