Aleksandra - ocena (1) W prezencie na swoje 40-ste urodziny otrzymałam voucher na sesję sensualną do... Aleksandra Kamila - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić tego fotografa! Profesjonalizm na najwyższym... Kamila Wszetecznik - ocena (1) Sesja apartamentu pokazała, że Pani Paulina jest utalentowanym fotografem,... Wszetecznik
Oliwia - ocena (1) Sesja kobieca u Agaty to był najlepszy prezent jaki mogłam sobie sprawić.... Oliwia Krysia u Arek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, zdjęcia ślubne i weselne + klip, konkretnie... Krysia u Arek Danuta - ocena (1) Niesamowita fotografka, potrafiąca zdziałać prawdziwe cuda w swoim atelier.... Danuta Ania - ocena (1) Fotoreportaż ślubno-weselny w kwietniu 2024 Profesjonalne podejście,... Ania Anna Irga-Staniukiewicz - ocena (1) Agata jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Świetnie wyłapuje... Anna Irga-Staniukiewicz Mateusz - ocena (1) Trafiłem do Agaty przypadkowo. Wyświetliło mi się na Facebooku, że znajoma... Mateusz Magdalena Orczykowska - ocena (1) Co wyróżnia Kolektywne Studio na Kokoszkach wśród innych trójmiejskich... Magdalena Orczykowska Aleksandra Rutkowska - ocena (1) O studio dowiedziałam się od znajomego fotografa, na początku byłam pełna... Aleksandra Rutkowska Natalia Sulak - ocena (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w otwarciu studia Agaty Zatorskiej... Natalia Sulak Julia Kubiak Fotografia - ocena (1) Miałam okazję fotografować w przestrzeni kreatywnej, którą stworzyła Agata -... Julia Kubiak Fotografia Tomasz Florczyk - ocena (1) Byłem, zobaczyłem i się zachwyciłem !!!. Świetnie miejsce na sesję zdjęciową.... Tomasz Florczyk Nina - ocena (1) Najlepsze zdjęcia do dokumentów w Trójmieście. Szybki profesjonalny retusz,... Nina Alicja - ocena (1) Cudowna pamiątka z komunii córki. Zdjęcia piękne, nieszablonowe. Współpraca... Alicja Asia - ocena (1) Z całego serca polecam studio fotograficzne FotoBaJa! :-) Pani Basia to... Asia Grażyna Woś - ocena (1) Gorąco polecam! Uczestniczyłam w rodzinnej sesji z dzikimi zwierzętami w... Grażyna Woś Milena - ocena (1) Sesja przebiegła w bardzo miłej i swobodnej atmosferze. Pani wykazała się... Milena Sylwia Z. - ocena (1) Monika jest nie tylko świetnym fotografem, ale też wyjątkowym człowiekiem z... Sylwia Z.