Natalia - ocena (1) Polecam Patrycję jestem bardzo zadowolona z sesji ;) Natalia Marzena - ocena (1) Polecam serdecznie Panią Agnieszkę. Fotograf z pasją i dobrym podejściem do... Marzena Marta - ocena (1) Bardzo profesjonalne, a zarazem ciepłe i otwarte podejście do zestresowanej... Marta
Kamil P - ocena (1) Super współpraca, genialnie wykonane zdjęcia nieruchomości. Pan Andrzej... Kamil P Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam Monikę! Monika jest profesjonalna, sympatyczna i pięknie... Agnieszka Monika - ocena (1) Profesjonalistka w każdym calu. Począwszy od pierwszego spotkania przy kawie... Monika Katarzyna - ocena (1) Bardzo ładną pamiątkę w postaci zdjęć otrzymaliśmy. Pełen profesjonalizm,... Katarzyna Andrzej P. - ocena (1) 100% nastawienie problem solving, wysoka jakość zdjęć i jako jedyni oferują... Andrzej P. Ania - ocena (1) Polecam Monikę z całego serca. Dziękuję za tak cudowne i magiczne zdjęcia.... Ania Marzena - ocena (1) Trafiliśmy tu wczoraj z Córką, świetne podejście i luźna atmosfera sprawiają,... Marzena Mieszko - ocena (1) Zdjęcia ekstra, polecamy. Mieszko Aleksandra - ocena (1) Zdjęcia piękne! Miła atmosfera na sesji. Polecamy! Aleksandra Ika - ocena (1) Mika jest cudowną fotografką, która powoduje że sesja u niej to czysta... Ika Agnieszka - ocena (1) Polecam w 100%. Patrycja jest przesympatyczna i profesjonalna. W takcie sesji... Agnieszka Martyna - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Współpraca przebiegła w bardzo miłej i... Martyna Marzena - ocena (1) Była to moja pierwsza w życiu sesja.Zdecydowałam się na sesję pokoleniową z... Marzena Małgorzata - ocena (1) Razem z partnerem wzięliśmy udział w sesji brzuszkowej. Pani Patrycja potrafi... Małgorzata Aleksandra - ocena (1) Polecam Panią Fotograf. Sesja przebiegła w przemiłej atmosferze, pomimo braku... Aleksandra Karol - ocena (1) Korzystaliśmy z usług Sabiny z 3 razy, korzystali nasi znajomi i zawsze... Karol AgnieszkaM - ocena (1) Bardzo polecam....pełen profesjonalizm Pani Patrycji. Cudowna sesja, piękne... AgnieszkaM