Edyta - opinia (1) Serdecznie polecamy usługi HP video foto studio. Bardzo dobry kontakt z panem... Edyta Marek Gronowski - opinia (1) Sam pracowałem wiele lat w tej branży i z absolutnym przekonaniem stwierdzam... Marek Gronowski Bożena - opinia (1) Pani Sabina jest profesjonalistą w każdym calu. Została poproszona o to, aby... Bożena
Beata - opinia (1) Dziękuję za pomoc i indywidualne podejście:) Beata Katarzyna - opinia (1) Wspaniała kobieta doradziła i podpowiedziała Sesja w doskonałej luźnej... Katarzyna Agata - opinia (1) Serdecznie polecam - przepiękne zdjęcia, które będą wspaniałą pamiątka na... Agata Teresa - opinia (1) Zdjęcia bardzo profesjonalne , bardzo dobry kontakt, polecam. Teresa Mateusz - opinia (1) Rewelacyjnie, profesjonalnie, z pomysłem :) Oby tak dalej! Mateusz Monika - opinia (1) Zdjęcia z pleneru fantastyczne , profesjonalne podejście , bardzo dobra... Monika Agnieszka Tyburska - opinia (1) Polecam z całego serca ! Agnieszka Tyburska Agnieszka - opinia (1) Aga ma super podejście do swoich modeli Zdjęcia wychodzą zawsze piękne i są... Agnieszka Majowa Para Mloda - opinia (1) Współpraca z Fotoinlove to czysta przyjemność! Od razu wiedzieliśmy, że to Wy... Majowa Para Mloda Karolina - opinia (1) W dzisiejszych czasach nie jest sztuką zrobić zdjęcia - to potrafi zrobić... Karolina Magda KK - opinia (1) "... zakochani w fotografii " . Podziwiając efekty oraz zaangażowanie w pracy... Magda KK Matylda - opinia (1) #fotoinlove! Bez was nie ma żadnej imprezy, żadnego święta! Tak potraficie... Matylda Jacek - opinia (1) Współpraca z Fotoinlove to czysta przyjemność. Piękne zdjęcia przerosły nasze... Jacek OLA - opinia (1) Od kilku tygodni oglądamy zdjęcia i nie możemy się napatrzeć. Zarówno te z... OLA Magdalena - opinia (1) Mimo że od naszego ślubu minęło już kilka miesięcy my cały czas wspominamy... Magdalena Karolina - opinia (1) Świetni, kreatywni ludzie! Bardzo sprawna współpraca, efekt końcowy przerósł... Karolina Beata - opinia (1) Z takim podejściem do klienta nie spotkałam się w życiu. Moja córka która... Beata