Kasia - ocena (1) Rewelacyjna sesja zdjęciowa! Piękne kadry. Kasia yamo12 - ocena (1) Wiele razy stawałam za aparatem ale zdecydowanie sesja z Patrycją była tą... yamo12 Klaudia - ocena (1) Głowa Patrycji pełna pomysłów. Bardzo pomagała mi na sesji, dawała wskazówki,... Klaudia
MJ - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła i luźna atmosfera oraz piękne zdjęcia! Polecamy... MJ Aleksandra i Bartosz - ocena (1) Jak najbardziej polecamy hp video foto studio! Hubert stanął na wysokości... Aleksandra i Bartosz Marta Chyży - ocena (1) Z całego serca razem z mężem polecamy firmę HP video foto studio. Film... Marta Chyży Aneta - ocena (1) świetny reportaż z wieczoru panieńskiego - polecam każdemu niezdecydowanemu ! Aneta Martyna - ocena (1) Polecam z całego serca! Super podejście, luźna atmosfera, a zdjęcia... Martyna Asia - ocena (1) Nasza pierwsza sesja w studiu a efekty cudowne :) Patrycja przeprowadziła nas... Asia Paulina K. - ocena (1) Pełen profesjonalizm od początku do końca, miła atmosfera podczas sesji,... Paulina K. Mikołaj - ocena (1) Studio PORTfoto to "najwyższa półka" fotografii portretowej, gdyż umiejętnie... Mikołaj Izabela - ocena (1) Sesja u Moniki była dla mnie czymś więcej niż piękną pamiątką. Monika na... Izabela jola i michał - ocena (1) Fantastyczny fotograf na ślub ,oboje z mężem jesteśmy zachwyceni ,świetna... jola i michał Kornelia - ocena (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście - nic dodać, nic ująć :). Kornelia Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji brzuszkowej. Fotograf bardzo pomocna przy... Teresa Amanda - ocena (1) Polecam Patrycję, świetny kontakt i szybka realizacja :) Amanda Edyta - opinia (1) Serdecznie polecamy usługi HP video foto studio. Bardzo dobry kontakt z panem... Edyta Marek Gronowski - opinia (1) Sam pracowałem wiele lat w tej branży i z absolutnym przekonaniem stwierdzam... Marek Gronowski Bożena - opinia (1) Pani Sabina jest profesjonalistą w każdym calu. Została poproszona o to, aby... Bożena Beata - opinia (1) Dziękuję za pomoc i indywidualne podejście:) Beata