Magda - opinia (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, luźna atmosfera na miejscu, zdjęcia... Magda Paulina - opinia (1) Wszystko super bardzo polecam! Ogromna wiedza oraz zaangażowanie Pani Magdy... Paulina Aleksandra - opinia (1) Cudowna atmosfera! Sesję umówiłam szybko, a zdjęcia wstępne otrzymałam wręcz... Aleksandra
Tatiana - opinia (1) Sesja roczkowa u Patrycji wyszła genialnie. Scenka z kwiatami i wanienka była... Tatiana Tomasz - opinia (1) Wszystko spoczko, żona zadowolona z sesji. Rodzinie się podobały fotki, polecam. Tomasz Małgorzata - opinia (1) Świetny fotograf i piękne zdjęcia! Cena również optymalna. Zdecydowanie polecam! Małgorzata Anna L - opinia (1) Świetna atmosfera sesji brzuszkowej, pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna... Anna L Daniel - opinia (1) Atmosfera, cena oraz jakosc :) Polecam Daniel Gosia - opinia (1) Magda uchwyciła w sesji piękne chwile i zamknęła je w zdjęciach. To... Gosia P - opinia (1) Ze zdjęć biznesowych korzystam do dzisiaj na profilach społecznościowych i w... P Grzegorz Ozimiński - opinia (1) Wrażenia ze współpracy bardzo pozytywne, a efekt końcowy rewelacyjny! Grzegorz Ozimiński Ola - opinia (1) Współpracowałam ze studiem, jako modelka. To było świetne doświadczenie -... Ola Iwańczyk - opinia (1) Świetny człowiek z oryginalnym podejściem do tematu. Dba o najmniejszy... Iwańczyk Bikor Makeup - opinia (1) Najlepsze studio, najlepsza ekipa, najtrudniejsze zadania fotografują od... Bikor Makeup Justyna - opinia (1) Otwarta, a zarazem profesjonalna współpraca, nastawienie na szukanie... Justyna Kacper S - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić studio. Najwyższa jakość, sprawne działanie. Kacper S MP - opinia (1) Świetnie, profesjonalnie, terminowo. Jesteśmy zachwyceni rezultatem. MP Przyprawy Świata Gdynia - opinia (1) Piękne zdjęcia produktowe. Szybka i profesjonalna usługa. Jakby można było... Przyprawy Świata Gdynia Aleksander Neumann - opinia (1) Jest to najbardziej profesjonalne i dynamiczne studio jakie znam :) Aleksander Neumann Kinga - opinia (1) Wszystko super, perfekcyjnie zawsze Kinga