Paulina - opinia (1) Wszystko super! Paulina Dominika - opinia (1) Pracując oraz ucząc się u Maćka Szajewskiego mogę stu procentowo polecić to... Dominika Karina - opinia (1) Współpracujemy wiele lat, zawsze super. Karina
Marek Swoboda - opinia (1) Współpracuję ze studiem od kilku lat na miejscu i na wyjazdach. Jest to... Marek Swoboda Piotr Biszczanik - opinia (1) Zrobiona nam super zdjęcia portretowe dla naszej firmy Piotr Biszczanik Marcin - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Najlepsi!! Marcin Mk - opinia (1) Cud miód i malina, takiego pro studio to ze świeczka szukać Mk Kasia - opinia (1) Doskonała współpraca oparta na świetnej komunikacji, zrozumieniu potrzeb i... Kasia Okultysta - opinia (1) Wspaniałe studio. U nich nie ma to tamto. Jest pstryk! i zdjęcie gotowe. Okultysta kasia - opinia (1) Zawsze pozytywnie, 5 gwiazdek! kasia Piotr - opinia (1) Najlepsze studio fotografii reklamowej! Polecam! Piotr SK - opinia (1) fantastyczne zdjęcia produktów SK Dagmara Dzida - opinia (1) Jak zawsze niezawodny. Dagmara Dzida Ola Szpunar - opinia (1) Najlepsze studio fotografii reklamowej w tej części świata. Polecam! Ola Szpunar Ewa - opinia (1) Najlepsze studio fotograficzne, z jakim współpracowałam. Bardzo polecam Ewa Natasza - opinia (1) Najlepsi w Trojmiescie! Natasza Aleksandra Wójcikiewicz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zdjęcia oddają dokładnie efekt o który mi chodziło.... Aleksandra Wójcikiewicz Myha - opinia (1) Cudowna i kreatywna współpraca przy konkursie florystycznym pozwoliła mi na... Myha Andrzej W. - opinia (1) Mialem przyjemnosc pracowac z ludzi ze studia fotograficznego i samym Mackiem... Andrzej W. Julia - opinia (1) Bardzo przyjazna atmosfera oraz zdjęcia wykonane w profesjonalny i kreatywny... Julia