viola - opinia (1) Świetny fotograf, bardzo komunikatywny i nastawiony na top jakość i... viola Agata J. - opinia (1) Najlepsze studio fotografii reklamowej w Polsce. Indywidualne podejście do... Agata J. Błażej - opinia (1) Współpracujemy od 2013 roku, wszystko zgodnie z hasłem studia - Twoje... Błażej
Arek - opinia (1) Szajewski.com zadbał o kompleksowa sesję zdjęciową naszej nowej kolekcji... Arek Marcin Zdziuch - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy fotograf w Trojmiescie. Zdjęcie portretowe które mi... Marcin Zdziuch Kamila - opinia (1) Jako osoba nie lubiąca siebie na zdjęciach i kompletnie nie mająca nic... Kamila Justyna - opinia (1) Skorzystaliśmy z pakietu brzuszek + maluszek i wiem,że lepiej nie mogliśmy... Justyna Katarzyna - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Jerzym! Świetna jakość zdjęć,... Katarzyna Marta - opinia (1) Gorąco polecam Patrycję. Sesja brzuszkowa jaką dla mnie zrobiła pozwoliła mi... Marta Dorota - opinia (1) Profesjonalnie. Terminowo. Jakościowo. Kolorowo. Fotografie, które sprzedają. Dorota Kasia - opinia (1) Polecam, pelen profesjonalizm Kasia Karolina - opinia (1) To była moja pierwsza sesja w życiu i ogromnie się cieszę, że trafiłam... Karolina Łukasz - opinia (1) Nasz fotograf nie tylko uchwycił najważniejsze momenty z naszego wesela, ale... Łukasz Paulina Pichiewicz - opinia (1) Cudowna atmosfera sesji, pełen profesjonalizm, ale przede wszystkim pomoc ️... Paulina Pichiewicz Julia - opinia (1) Byliśmy na sesji brzuszkowej u Patrycji, serdecznie polecamy. Przepiękne... Julia Kasia Z. - opinia (1) Bardzo udana sesja. Super atmosfera, a zdjęcia wyszły idealne Polecam Kasia Z. Kasia i Dawid - opinia (1) Serdecznie polecamy skorzystanie z usług HP Video Foto Studio. Film oraz... Kasia i Dawid Sandra - opinia (1) Mój mąż i ja niedawno mieliśmy okazję odwiedzić Patrycję w jej studio w... Sandra Łukasz - opinia (1) Profesjonalna sesja zdjęciowa w po prostu świetnej atmosferze! Łukasz Agnes - opinia (1) Patrycja to wiecznie uśmiechnięta osoba, jej aura sprawia, że stres znika a... Agnes