Magda - opinia (1) Super zdjęcia, Jakość usług na najwyższym poziomie i do tego Pan Fotograf... Magda Ola - opinia (1) Pan Andrzej ma bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy i trafne oko do... Ola Justyna - opinia (1) Pan Andrzej zrobił nam piękne zdjęcia mieszkania pod wynajem, które... Justyna
Martyna Gołębiowska - opinia (1) Gorąco polecam sesje u Pani Patrycji My akurat korzystaliśmy z sesji... Martyna Gołębiowska Małgorzata - opinia (1) Wspaniała sesja, wyjątkowa współpraca a efekt końcowy czyli zdjęcia... Małgorzata Agnieszka - opinia (1) Chciałam poraz pierwszy strobic sobie sesję sexi i sensualną. Po obejrzeniu... Agnieszka Psychoplastykon - opinia (1) Jestem już po drugiej sesji fotograficznej. Skorzystałam ponownie, bo te... Psychoplastykon Ewa - opinia (1) Praca z Ewą to była czysta przyjemność. Czułam się swobodnie i komfortowo. A... Ewa Monia - opinia (1) Polecamy Panią fotograf z całego serca! przyjazna atmosfera, ciekawe... Monia Katarzyna Kinal - opinia (1) Super sesja na miejscu w firmie, profesjonalne podejście, miła atmosfera,... Katarzyna Kinal Joanna - opinia (1) Przemiła i fachowo zrobiona sesja, co przy dwójce energicznych dzieci nie... Joanna Anastazja - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem pracy Pani Patrycji️ Pracuje szybko, wie jak... Anastazja EK - opinia (1) Serdecznie polecam zdjęcia wyszły piękne, a wszystko dzięki radom i... EK Urszula - opinia (2) Byłam na sesji, aby się wyżyć artystycznie, było to wyjątkowe przeżycie dla... Urszula Ola - opinia (1) Cudowna atmosfera. Pani fotograf umie przekonać dorosłych i dzieci do... Ola Anna Merinkova - opinia (1) Powiedzieć, że mi się podobało, to nic nie powiedzieć. Dzięki za wspaniałą... Anna Merinkova lukasz - opinia (1) Wszystko ok, tak jak sobie wyobrażałem jak powinna wyglądać sesja... lukasz Katarzyna - opinia (1) Fantastyczne doświadczenie i efekt w postaci pięknych zdjęć. Będę z pewnością... Katarzyna Jacek - opinia (1) Mieliśmy przyjemność uczestniczyć w sesji plenerowej razem z żoną oraz naszym... Jacek Marcin O., Włocławek - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym profesjonalnymi zdjęciami wykonanymi z... Marcin O., Włocławek