Magda - opinia (1) Najwyższy poziom, piękna pamiątka i przemiła osoba z cudownym podejściem do... Magda Wiktoria - opinia (1) Sesja zdjęciowa profesjonalna, bardzo miła obsługa i szybko dostałam gotowe... Wiktoria Marta - opinia (1) Było to nasze pierwsze doświadczenie z fotografem, więc trema była ;) ale w... Marta
Monika - opinia (1) Bardzo polecam skorzystałam z sesji świątecznej i efekty przerosły moje... Monika Paulina - opinia (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Błażejem... Paulina Patrycja - opinia (1) Od samego początku świetna współpraca- bardzo dobry kontakt, Pan Hubert jest... Patrycja Patrycja - opinia (1) Od samego początku świetna współpraca- bardzo dobry kontakt, Pan Hubert jest... Patrycja Edyta - opinia (1) Na sesji czułam, że P. Patrycja jest profesjonalistką. Nie jestem urodzoną... Edyta Kasia - opinia (1) Długo zastanawiałam się nad sesją brzuszkową. Obawiałam się, czy będzie taka... Kasia Aleksandra & Kamil - opinia (1) Profesjonalizm, życzliwe podejście i wysoka jakość usług. Szczerze polecamy! Aleksandra & Kamil Sonia - opinia (1) Świetna atmosfera, profesjonalne podejście, piękne kadry w krótkim czasie,... Sonia M&M - opinia (1) Pełna i profesjonalna obsługa, świetny kontakt i jeszcze lepszy efekt... M&M Patrycja Ad - opinia (1) Polecam! Profesjonalne podejście i przepiękne zdjęcia! Mimo, że nasza roczna... Patrycja Ad Joanna - opinia (1) Sesja wykonana przez Agnieszkę bardzo profesjonalna i w bardzo miłej... Joanna Ula - opinia (1) Polecam! To była nasza pierwsza rodzinna sesja i na pewno nie ostatnia.... Ula NGJ - opinia (1) Cudowna pamiątka pierwszych wspólnych świąt. Wszystko wykonane na 6! NGJ Danusia - opinia (1) Bardzo dziękuję za cudowna atmosferę podczas sesje .Pani Basia jest... Danusia Magdalena - opinia (1) Zamówiłam sesje dla mojej firmy - zdjęcia na nową stronę. Fotograf kreatywna,... Magdalena Ada i Bartek - opinia (1) Współpraca z Panem Hubertem od samego początku była na wysokim poziomie.... Ada i Bartek Olka - opinia (1) Bardzo polecam! Piękna sceneria, miła atmosfera i przepiękne efekty sesji! Olka