Klaudia - opinia (1) Wszystko super. Zdjęcia piękne, sesja sprawna. Bardzo polecamy :) Klaudia Ofelia Ratyńska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji! Efekty są niesamowite, piękne zdjęcia... Ofelia Ratyńska Hubert - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu i wideoklipu, który otrzymaliśmy ️️️... Hubert
Marta Szpiler - opinia (1) Polecam z Całego Serca Patrycja jest utalentowana, energiczna robi najlepsze... Marta Szpiler Ilona Licznerska - opinia (1) Polecam super atmosfera i pełen profesjonalizm Macieja️ Ilona Licznerska Ania i Piotr - opinia (1) Piękna pamiątka z naszego wesela. Polecamy każdemu. Ania i Piotr Tetiana - opinia (1) Polecam, przyjemna cena, profesjonalne zdjęcia , mega atmosfera :) Tetiana Ewelina - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Przepiękne, ponadczasowe zdjęcia zrobione w przemiłej... Ewelina Nikola - opinia (1) Pierwsza sesja w życiu . Jestem zachwycona Nikola Agata T. - opinia (1) Polecam z całego serca! Robiliśmy tutaj rodzinna sesję zdjęciową z 4 i 3... Agata T. Kamila - opinia (1) Profesjonalna Pani fotograf! Atmosfera super. Zdjęcia piękne. Polecam, na... Kamila małgorzata - opinia (1) Profesjonalnie i naturalnie. Ta sesja to było dla mnie firmowe święto. Wrócę. małgorzata Karolina - opinia (1) Przecudowna atmosfera i piękne zdjęcia ️ Karolina Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm, wszystko zgodnie z umową. Justyna Justyna - opinia (1) Polecam z całego serca, profesjonalnie, mega miło, a efekty przekroczyły... Justyna Aleksandra - opinia (1) Bardzo miła atmosfera podczas sesji i zaangażowane ze strony Pani Patrycji.... Aleksandra Wojtek - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Łukaszem przy sprzedaży mieszkania.... Wojtek Milena - opinia (1) Miałam niedawno przyjemność uczestniczyć w sesji kobiecej, którą dostałam od... Milena Hania - opinia (2) Super atmosfera podczas sesji, umiejętność pracy fotografa z laikiem, co to... Hania Monika - opinia (1) Polecam z całego serca. Jesteśmy zachwyceni efektem sesji noworodkowej. Monika