Ewelina i Tomasz - opinia (1) Polecamy z całego serca!!! Od naszego ślubu niebawem minie rok a mimo... Ewelina i Tomasz Alina - opinia (1) 7 zdjęć do wywołania termin 1 dzień. Nie były gotowe do odbioru, nie... Alina Ania K - opinia (1) Polecam z całego serca. Zdjęcia z Patrycją to sama przyjemność Ania K
Patrycja Szamborska - opinia (1) Wspaniała i profesjonalna Pani fotograf Zdjęcia wykonane z dbałością o każdy... Patrycja Szamborska Monika - opinia (1) Zdecydowałam się na sesję ciążową w tym studio i polecam z całego serca!... Monika Joanna Manturewicz z Architecto Pracownia Projektowa - opinia (1) Ania z Grafika i Kadr realizuje sesje zdjęciowe z wnętrz, które projektujemy.... Joanna Manturewicz z Architecto Sylwia - opinia (1) Świetny kontakt i współpraca przed w trakcie i po sesji. Duży profesjonalizm.... Sylwia Przemysław - opinia (1) Sesja wizerunkowa wykonana przez Agnieszkę była rewelacyjna. Wszystko... Przemysław Anna - opinia (1) Pełny profesjonalizm, doświadczenie i wiedza broni sie sama !!!! Polecam!!!! Anna Valdemar - opinia (1) Really happy about whole experience :) Valdemar Marta - opinia (1) Przepiękne ujęcia sesji ciążowej, bardzo dziękujemy za wyjątkową pamiątkę,... Marta Graża - opinia (1) Polecam! Piękne zdjęcia i pełen profesjonalizm Graża Jola - opinia (1) Profesjonalna sesja , zdjecia bardzo ciekawe, warto sobie zamówić.Polecam. Jola Tadeusz - opinia (1) Dla mnie inspirujące czarno-białe ( ze względu na wiek ) . Tadeusz Kiona - opinia (1) Obsługa profesjonalna, zdjęcia super, szybko, miło, szczerze polecam Kiona Krzysztof - opinia (1) Pełna profesja, super atmosfera bardzo dobre zdjecia Krzysztof Zadowolona klientka - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Miałam okazję porównać zdjęcia tych samych obiektów... Zadowolona klientka Rafał - opinia (1) Pan Jerzy to profesjonalista w każdym calu... Niesamowita dbałość o... Rafał Eug Pol - opinia (1) Serdecznie dziękujemy za piękne zdjęcia. Wszyscy zachwyceni. Pełen... Eug Pol Teresa - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu . Świetne podejście do dzieci . Pani Monika... Teresa