Radosław - opinia (1) Sesja świetnie zorganizowana. Współpraca z Panem Maciejem to przyjemność, co... Radosław Sylwia - opinia (1) Agnieszka zrealizowała uroczą sesję urodzinową w plenerze, której efektem są... Sylwia The Witch Cosmetics - opinia (2) Korzystałam z usług firmy Grafika i Kadr zarówno przy tworzeniu strony... The Witch Cosmetics
Klient - opinia (1) Nie polecam! Bardzo długo czekaliśmy na zdjęcia, otrzymaliśmy nie obrobione... Klient Andrzej - opinia (1) Zdjęcia wykonane sprawnie. Kontakt bardzo profesjonalny. Efekt? Nie poznałem... Andrzej Natalia - opinia (1) Pani Patrycja jest przemiłą osobą, a cała sesja była niesamowitym... Natalia . - opinia (1) Omijajcie Panią fotograf ! Bardzo nieprofesjonalne zachowanie, spóźnia się z... . Anna - opinia (1) W końcu zdecydowałam się na wykonanie sesji świątecznej i po długich... Anna Beata i Adam - opinia (1) Cudowna sesja brzuszkowa w studio:) Pani Patrycja ma wielką moc:D jeżeli... Beata i Adam Angelika i Paweł - opinia (1) Polecam! :) Pan Hubert robił reportaż z naszego ślubu i wesela oraz sesję... Angelika i Paweł Krystian - opinia (1) rewelacyjna atmosfera podczas sesji, niesamowite studio fotograficzne (jedna... Krystian Monika - opinia (1) Polecam z całego serca. Najlepszy fotograf. Zdjęcia wspaniałe, atmosfera... Monika Sylwia - opinia (1) Zdecydowałam się spełnić swoje marzenie i zafundowałam sobie sesję zdjęciową... Sylwia Amanda - opinia (1) Dosyć nieprofesjonalne zachowanie. Spóźnianie się z terminami, mówienie na... Amanda D i M - opinia (1) Jesteśmy mega zadowoleni ze współpracy zarówno z fotografem jak i z... D i M Paulina - opinia (1) Pani Patrycja jest świetna w tym co robi i przy tym jest bardzo miłą i... Paulina Filip - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi. Zdecydowanie polecamy :) Filip A&T - opinia (1) Bardzo serdecznie polecamy hp video foto studio! Usługi na najwyższym... A&T Michał - opinia (1) Obsługa i jakość na najwyższym poziomie. Miła atmosfera i poczucie opanowania... Michał Dorota - opinia (1) Zwróciłam się do firmy hp video foto studio celem nagrania i przygotowania... Dorota