Polecam (1) Skorzystałam z reportarzu (ślub i wesele) i dodatkowo z fotek w studio - do... Magdalena K Marita - opinia (1) Sympatyczne kilka godzin spędzonych na luzie, zabawnych, z pomysłem. Jestem... Marita Kreatywnie ,profesjonalnie (1) Pan Rafał podchodzi do zdjęć bardzo profesjonalnie ,precyzyjnie obmyśla... Izabela
Sesja ciążowa - polecam :) (1) Sesja ciążowa odbyła się w studio w bardzo sympatycznej i luźnej atmosferze... Magdalena Maniak super (1) Rewelacyjny facet.Kreatywnoscto jego drugie imie. Polecam, bo zrobil nam... Tomek POLECAM SESJE Z DZIEĆMI !!! (1) SERDECZNIE POLECAM! Poprosiłam Panią Anitę o sesję urodzinową z okazji... Agata polecam gorąco (1) Witam Sorzystaliśmy z usług tego studia, wszystkich szukającym konkretnej... Alina SUPER SUPERANCKO (1) Sprawdzaliśmy wiele firm. I tutaj nie dość że więcej zaoferowali to za niższą... Mariola i Artur z Pruszcza Gdańs a - opinia (2) Odniosłam bardzo pozytywne wrażenia w kwestiach nastawienia Pana Artura do... a Jacek Biegajło - opinia (1) Firma rzetelna i terminowa. Polecam. Jacek Biegajło Słuszny wybór !!! (1) Kontaktowy chłopak, ciekawe pomysły i spore doświadczenie mimo młodego wieku.... Sebastian Kreatywność i dopasowanie zarazem (1) Mariusz vel Kobaru jest baaardzo kreatywnym fotografem (co można łatwo... jacek z rodziną Jestem na Tak (1) Bardzo pozytywnie. Fot.Kobaru robi to co kocha i całym sercem się w tym... Ania Gosia P. - opinia (1) Powiem jedno -rewelacja !! Gosia P. przede wszystkim niebanalny (1) oryginalne pomysly, kreatywność, pasja -> Kobaru:) kasia very, very nice:) (1) very, very nice:) Iwona Pankowska Swietny fotograf,polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona,świetne podejście,bardzo zdolny...Fotografia,to dla... Megi Pasja przede wszystkim! (1) Zawsze na pierwszym miejscu powinna byc pasja. Kobaru jest jednym z niwielu... RaV ...... 6/6 (1) pełna profeska .. nie to, że świetny artysta to do tego świetnie się z nim... sm Piekny Slub - piekne zdjecia! (1) Fotograf bardzo kreatywny - wycisnal wszystko co sie dalo z naszych zdjec... Damian Krawcewicz