Super chłopaki (1) Chłopaki swym poczuciem humoru sprawili, że czuliśmy się w ich towarzystwie... Gosia & Piotrek Madzia - opinia (1) Polecam!!! Skorzystaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni.Mamy wspaniałą... Madzia bardzo polecam (1) wraz z zona szukalismy kogos kto zrobi nam sesje slubna ale nie taka... Radkiewicz mariusz
Serdecznie dziękujemy i polecamy (1) Haniu bardzo dzięujemy za przepiękne zdjęcia, atmosferę oraz zaangażowanie.... Agnieszka G.(Ł.) Rewelacja! (1) Pana Maćka poleciła mi koleżanka modelka, która zamówiła sobie u niego sesję... Gosia Fantastyczna pamiątka (1) Świetnie spędzony czas i oryginalna pamiątka. Dwukrotnie wzięliśmy udział w... Sylwia, Łukasz i Oliwka Super (1) Jestem przystojnym 25 latkiem i razem ze swoim chłopakiem chcieliśmy mieć... Wojtek Profesjonalista z pasją (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni ze poznaliśmy pana Rafała, po obejrzeniu... Monika i Łukasz Super!! (1) MAmy z Żoną fantastyczne fotki, naprawde pomysłowe i jedyne w swoim rodzaju,... Andrzej K. Polecam!!! (1) Serdecznie polecam usługi firmy Szwarc - Style! Pełen profesjonalizm, usługi... Ania Świetna sesja (1) Bardzo polecam. Miałam sesję rodzinną - super, cały czas zdjęcia robią furorę... Dobruś Super zdjecia - swietna zabawa (1) Ja mialam swoja sesje ciazowa w lipcu i jestem bardzo zadowolona!!! Sylwia ma... Alex świetna przygoda i prawdziwa przyjemność (1) Wzięliśmy z mężem udział w sesji "z brzuszkiem" - początkowo z lekką... Ania&Rafał Górna półka... (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Rzeczowe podejście do pracy. Więcej takich... Darek Polecam. (1) Doskonałe zrozumienie klienta. Idealna jakość usługi. Tom Niesamowite (1) Wykupiliśmy cały pakiet: video + foto. Właśnie oglądnęliśmy film z naszego... Daniel H. Super, Super, super (1) Chcieliśmy z żoną mieć zdjęcia i film zrobiony w jednej firmie.... Daniel H. Zdecydowanie polecam (1) kompetentna osoba i cierpliwa, nie patrzyła na zegarek w trakcie sesji jak to... Julek Fotografia Chrztu (1) Pełen profesjonalizm,szczezre polecam,świetny i szybki kontakt,zdjęcia super... Jolcia CHRZEST (1) Mimo dość spartańskich warunków zdjęcia wyszły bardzo dobre, każda fotka... MadziK