bardzo polecam (1) wraz z zona szukalismy kogos kto zrobi nam sesje slubna ale nie taka... Radkiewicz mariusz Serdecznie dziękujemy i polecamy (1) Haniu bardzo dzięujemy za przepiękne zdjęcia, atmosferę oraz zaangażowanie.... Agnieszka G.(Ł.) Rewelacja! (1) Pana Maćka poleciła mi koleżanka modelka, która zamówiła sobie u niego sesję... Gosia
Fantastyczna pamiątka (1) Świetnie spędzony czas i oryginalna pamiątka. Dwukrotnie wzięliśmy udział w... Sylwia, Łukasz i Oliwka Super (1) Jestem przystojnym 25 latkiem i razem ze swoim chłopakiem chcieliśmy mieć... Wojtek Profesjonalista z pasją (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni ze poznaliśmy pana Rafała, po obejrzeniu... Monika i Łukasz Super!! (1) MAmy z Żoną fantastyczne fotki, naprawde pomysłowe i jedyne w swoim rodzaju,... Andrzej K. Polecam!!! (1) Serdecznie polecam usługi firmy Szwarc - Style! Pełen profesjonalizm, usługi... Ania Świetna sesja (1) Bardzo polecam. Miałam sesję rodzinną - super, cały czas zdjęcia robią furorę... Dobruś Super zdjecia - swietna zabawa (1) Ja mialam swoja sesje ciazowa w lipcu i jestem bardzo zadowolona!!! Sylwia ma... Alex świetna przygoda i prawdziwa przyjemność (1) Wzięliśmy z mężem udział w sesji "z brzuszkiem" - początkowo z lekką... Ania&Rafał Górna półka... (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Rzeczowe podejście do pracy. Więcej takich... Darek Polecam. (1) Doskonałe zrozumienie klienta. Idealna jakość usługi. Tom Niesamowite (1) Wykupiliśmy cały pakiet: video + foto. Właśnie oglądnęliśmy film z naszego... Daniel H. Super, Super, super (1) Chcieliśmy z żoną mieć zdjęcia i film zrobiony w jednej firmie.... Daniel H. Zdecydowanie polecam (1) kompetentna osoba i cierpliwa, nie patrzyła na zegarek w trakcie sesji jak to... Julek Fotografia Chrztu (1) Pełen profesjonalizm,szczezre polecam,świetny i szybki kontakt,zdjęcia super... Jolcia CHRZEST (1) Mimo dość spartańskich warunków zdjęcia wyszły bardzo dobre, każda fotka... MadziK sesja rodzinna (1) Pełen profesjonalizm,zdjęcia bardzo ładne,polecam. Magda REWELACJA (1) Witam, chcielibyśmy serdecznie polecic Panią Iwonkę i Zbyszka z ZIK, film ze... Kasia i Darek