Słuszny wybór !!! (1) Kontaktowy chłopak, ciekawe pomysły i spore doświadczenie mimo młodego wieku.... Sebastian Kreatywność i dopasowanie zarazem (1) Mariusz vel Kobaru jest baaardzo kreatywnym fotografem (co można łatwo... jacek z rodziną Jestem na Tak (1) Bardzo pozytywnie. Fot.Kobaru robi to co kocha i całym sercem się w tym... Ania
Gosia P. - opinia (1) Powiem jedno -rewelacja !! Gosia P. przede wszystkim niebanalny (1) oryginalne pomysly, kreatywność, pasja -> Kobaru:) kasia very, very nice:) (1) very, very nice:) Iwona Pankowska Swietny fotograf,polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona,świetne podejście,bardzo zdolny...Fotografia,to dla... Megi Pasja przede wszystkim! (1) Zawsze na pierwszym miejscu powinna byc pasja. Kobaru jest jednym z niwielu... RaV ...... 6/6 (1) pełna profeska .. nie to, że świetny artysta to do tego świetnie się z nim... sm Piekny Slub - piekne zdjecia! (1) Fotograf bardzo kreatywny - wycisnal wszystko co sie dalo z naszych zdjec... Damian Krawcewicz Super (1) Rzetelnie i pięknie, uchwycili każdą piękną chwilę, do tego wykazali się... Marta M. pełen profesjonalizm (1) Widać że oprócz zarabiania pieniedzy to też jego hobby i pasja.Zdjęcia... Michał Rak Rewelacja !!! (1) Polecam wszystkim jeszcze nie zdecydowanym !!! Pełen profesjonalizm. Nic... JS Zdjęcia w których zakochana jest cała moja rodzina (1) Jesteśmy zachwyceni, to najpiękniejszy prezent jaki dostaliśmy. Będziemy... noworzeńcy