Profesjonalista (1) Zamówiłem na ślub i wesele dwie sesje. Jedną za grubą kasę, drugą u Marcina -... Michał U. piękna pamiątka (1) Zdecydowaliśmy się na zdjęcia plenerowe i padło że wykona je D.Gruzewski.... Kamila i Tomek Ania i Grzegorz - opinia (1) Marcin był naszym fotografem na ślubie i weselu. My byliśmy bardzo... Ania i Grzegorz
Fantastyczny fachowiec (1) Prawdziwy profesjonalizm, niekrępująca atmosfera pdoczas sesji i cena... Janka Polecam (1) Nietuzinkowe podejście do fotografii zadecydowało, iż to właśnie z Pana... Kuba Naprawdę wyjątkowe zdjęcia!!! (1) Braliśmy ślub w grudniu w Ratuszu Staromiejskim. Wydawało nam się, że zdjęcia... Paulina i Mariusz Takiej osoby szukacie:) (1) Fantastyczny poziom usługi przy zachowaniu super klimatu. Przyjazna atmosfera... Dawid Fantastyczna para (1) Robią extra zdjecia . Na sesji ślubnej miła atmosfera. Jestem im bardzo... Michał Ania i Jacek - opinia (1) Bardzo dziękujemy za uwiecznienie naszego wesela, dzięki utrwalonej chwili... Ania i Jacek Byłem bardzo zaskoczony jakością zdjęć. (1) Kilka lat temu dostałem w rozliczeniu działkę - dosyć sporą - w pobliżu... Radosław Sosiński Sympatycznie, komfortowo i z pasją (1) Z usług pani Agnieszki skorzystałam w celu podarowania mojemu chłopakowi na... Dagmara mama bliźniaków - opinia (1) zdjęcia piękne, mnóstwo ujęć, jesteśmy super zadowoleni polecam mama bliźniaków Zdecydowanie polecam (1) Warto!!! Wojtek Jakubowski nie tylko świetnie fotografuje, ale - co ważne -... PW wspaniale! (1) mam za sobą kilka sesji z panią Dobi. zwykle uciekam sprzed obiektywu, ale... och, karol fantastyczne! (1) Świetne zdjecia, niebanalne, dobre technicznie i dopracowane. Żadnej weselnej... anix SUPER PROFESJONALNIE !!! (1) Hej, mam za sobą 3 sesje fotograficzne z Agnieszką. Z każdej z nich byłam... Kate wspaniala osoba, przesliczne zdjecia (1) Troche pomylilam miejsce wklejania oceny ;-) Wiec raz jeszcze powiem, ze... aenye bez wahania polecamy innym!! (2) pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, super współpraca,... pit k bardzo dziękujemy i polecamy!!! (1) Asiu, serdeczne dzięki za uwiecznienie tej ważnej dla nas chwili :) za... Alice Polecam:) (1) Byliśmy jednymi z pierwszych klientów p. Marcina na rynku trójmiejskim, ze... J&J