Zdecydowanie polecam (1) Warto!!! Wojtek Jakubowski nie tylko świetnie fotografuje, ale - co ważne -... PW wspaniale! (1) mam za sobą kilka sesji z panią Dobi. zwykle uciekam sprzed obiektywu, ale... och, karol fantastyczne! (1) Świetne zdjecia, niebanalne, dobre technicznie i dopracowane. Żadnej weselnej... anix
SUPER PROFESJONALNIE !!! (1) Hej, mam za sobą 3 sesje fotograficzne z Agnieszką. Z każdej z nich byłam... Kate wspaniala osoba, przesliczne zdjecia (1) Troche pomylilam miejsce wklejania oceny ;-) Wiec raz jeszcze powiem, ze... aenye bez wahania polecamy innym!! (2) pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, super współpraca,... pit k bardzo dziękujemy i polecamy!!! (1) Asiu, serdeczne dzięki za uwiecznienie tej ważnej dla nas chwili :) za... Alice Polecam:) (1) Byliśmy jednymi z pierwszych klientów p. Marcina na rynku trójmiejskim, ze... J&J Świetny fotograf (1) Ja i moja małżonka jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tego Pana. Wszystko... Piotr Bastian super! (1) szukaliśmy z ukochanym fotografa na ślub i w internecie znaleźliśmy zdjęcia... l.gaga POLECAM! (1) Polecam gorąco! Współpraca to czysta przyjemność, zero skrępowania. Modelki... Paula M... - opinia (1) Wspaniały człowiek. Profesjonalnie wykonuje swoją pracę Polecam gorąco M... M... Polecam !! :) (1) Jak najbardziej na Tak :) Prześwietna atmosfera, super zdjęcia, gorąco... Marta R. Polecam! (1) Świetna fotografka, kreatywna, niesamowicie kontaktowa, super sympatyczna, z... kashienka WIELKI FUN! (1) Zastanawialiśmy się długo czy niska cena to nie słaba jakość, ale warto było... Jerzy i Dorota REWELACJA! (1) Cała rodzina w szoku...film ze ślubu i wesela po prostu rewelacyjny! Moja... Rafał Kurt Świetny serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy , Panowie naprawia chyba kazdy typ aparatu... Luk J. Świetna współpraca! (1) Prowadzę firmę "Ś. D." - kompleksowa organizacja ślubów i wesel. Z panią Anią... Ślub Doskonały Fantastyczna Firma!!!!! (1) Korzystaliśmy z usług Video-Foto Forover w lipcu podczas chrzcin naszej... Kasia&Sylwia&Tomek Opinia (1) Ciekawe pomysły miła atmosfera i wspaniałe efekty. Jak najbardziej polecam Monika Krygier