pelna profeska (1) i wiem za co place!! za jakosc, atmosfere, oryginalnosc i kawal porzadnych... panna mloda Bardzo profesjonalana osoba, z super podejściem do dzieci :) (1) Zdjęcia super, zdobią ściany naszego domu, wszyscy odwiedzający pytają... Justyna T. Nietuzinkowość warsztatu. (1) Zaprosiłam Pana Marka na sesję zdjęciową do mojego Ogródka Przedszkolnego... Agnieszka Struck
Opinia. (1) Korzystaliśmy z usług firmy hp (zarówno foto jak i wideo) na naszym weselu i... Angelika I Wojtek zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, fotograf-pasjonat znający się na swojej pracy,... Kasia Przepiękna sesja zdjęciowa moich córeczek!!! (1) Polecam z czystym sumieniem wspópracę z firmą 2 STYLE, pełen profesjonalizm,... Iza gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Śliczne zdjęcia. Na pewno w przyszłości również... Magda Rodzinna sesja zdjęciowa (1) Autorzy zdjęć wykazali się sporą pomysłowością aby zainteresować najmłodszych... Piotr Super! Polecam wszystkim! (1) Bardzo elastyczni, jeśli chodzi o terminy. Cierpliwość podczas sesji (przy... FC Wojtul Godni zaufania (1) Pełen profesjonalizm i świetne efekty współpracy Anna Syrek GORĄCO POLECAM (1) Zdjęcia przecudowne! Profesjonalna sesja fotograficzna, piękne ujęcia ,... jola Pełen profesjonalizm (1) Pan Marek wykonał kawał dobrej roboty, zdjęcia są na prawdę piękne, aż miło... Monika Fotograf - opinia (1) Wybraliśmy pana Marka, aby uwiecznił nasz ślub i wesele. Po miesiącu... Agnieszka Polecamy! (1) Sesja zdjęciowa przeprowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Zdjęcia... Agata i Michał Profesjonalna i miła obsługa a fotografie...piękne... (1) Pan Marek - Fotograf wykonał niesamowitą pracę w dniu naszego ślubu, a także... Emilia Lewandowska polecamy :) (1) mój mąż miał nieco wątpliwości do całej idei filmowania wesela, ale jak się... Daria & Niall Polecam! (1) Bardzo fajna atmosfera podczas sesji zdjęciowej, zdjęcia wyszły super, są... Gosia Mimo słabej pogody i humorów córeczki... (1) ... otrzymaliśmy bardzo ładne ujęcia. Kilkadziesiąt udanych ujęć, ładnie... Jarek Popieram maxa (1) Niestety kręcenie filmu wyglądało jak pożal się boże naukę wideofilmowania.... Marcel Labuda profesjonalnie,miło i na luzie!!! (1) mialam okazje skorzystac z usługi trzykrotnie.po pierwszym razie nie... Iza