Jeśli ślub to tylko z tymi fotografami (1) Fotoinlove znaleźliśmy przypadkiem w necie poszukując fotografa, który za... Joanna M.P. Betka - opinia (1) świetne zdjęcia, fotograf jeszcze lepszy 6 za wszystko Pozdrawiam :D Betka HP Video - Solidność, kreatywność, finezja, pełny profesjonalizm !! (1) Firma, mimo nie niskiej ceny za swoje usługi w relacji do konkurencji, warta... Łukasz Ch.
sesja rodzinna (1) Profesjonaliści godni polecenia :) Sesja wykonana w sympatycznej atmosferze,... Iwona Sesja rodzinna (1) Szczerze Polecamy!! Zdjecia sa przepiekne:) Szybki kontakt. Nie ma minusow:)... ssabinka CHRZEST (1) Bardzo miła współpraca, profesjonalizm i kreatywność. Będzie nam bardzo... Dorota i Piotr Naprawde warto, niepowtarzalne zdjęcia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji zdjęciowej mojego synka (rok i 3 m-ce),... Milena Bronk Sesja ciążowa (1) Bardzo miła atmosfera, kameralne studio. Skorzystałam z sesji ciążowej i... Dorota Niezapomniana pamiątka (1) Super reportaż z przygotowań, ceremonii i wesela.. Wspaniałe ujęcia. Męczący... krzykoss SESJA PLENEROWA DZIECIACZKÓW (1) Sesja rewelacyjna. Pełen profesjonalizm i super podejście do dzieci:) Zdjęcia... Ola Reportaż zdjęciowy lepszy niż film :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Krzysztofa Ziętarskiego. Nasz ślub... Kasia Bardzo ładne i ciekawe zdjęcia (1) Jesteśmy zadowoleni ze zdjęć. Są ciekawe i ładne. Mili ludzie, luźna... Anna Sawicka Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy wszystkim z korzystania usług Pana Krzysztofa... Agata Kreatywny i dobry fotograf mający świetny smak (1) Krzysztof fotografował nasz ślub w kwietniu 2011. Obejmowało to... JPuch Doskonały fotograf (1) Robi przepiękne zdjęcia w bardzo miłej, spokojnej atmosferze. Korzystałam z... O.K. Sesja indywidualna (1) Profesjonalne zdjęcia oraz obróbka, sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim!!!... Patryk Czysty profesjonalizm. (1) Profesjonalizm to najlepsze słowo jakim można starać się wyrazić opinię o... Marcin sesja rodzinna (1) zdjęcia bardzo ładne, mamy super pamiątkę , cena bardzo przystępna , miła... Alicja L. sesja plenerowa Chrzest (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, profesjonalne i różnorodne ujęcia, Pomimo iż... Joanna Tak trzymać !!:-) (2) Wczoraj firma 2style wykonała sesję zdjęciową mojemu rocznemu synkowi w Parku... Natalia i Oskarek:)