SESJA PLENEROWA DZIECIACZKÓW (1) Sesja rewelacyjna. Pełen profesjonalizm i super podejście do dzieci:) Zdjęcia... Ola Reportaż zdjęciowy lepszy niż film :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Krzysztofa Ziętarskiego. Nasz ślub... Kasia Bardzo ładne i ciekawe zdjęcia (1) Jesteśmy zadowoleni ze zdjęć. Są ciekawe i ładne. Mili ludzie, luźna... Anna Sawicka
Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy wszystkim z korzystania usług Pana Krzysztofa... Agata Kreatywny i dobry fotograf mający świetny smak (1) Krzysztof fotografował nasz ślub w kwietniu 2011. Obejmowało to... JPuch Doskonały fotograf (1) Robi przepiękne zdjęcia w bardzo miłej, spokojnej atmosferze. Korzystałam z... O.K. Sesja indywidualna (1) Profesjonalne zdjęcia oraz obróbka, sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim!!!... Patryk Czysty profesjonalizm. (1) Profesjonalizm to najlepsze słowo jakim można starać się wyrazić opinię o... Marcin sesja rodzinna (1) zdjęcia bardzo ładne, mamy super pamiątkę , cena bardzo przystępna , miła... Alicja L. sesja plenerowa Chrzest (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, profesjonalne i różnorodne ujęcia, Pomimo iż... Joanna Tak trzymać !!:-) (2) Wczoraj firma 2style wykonała sesję zdjęciową mojemu rocznemu synkowi w Parku... Natalia i Oskarek:) sesja slubna - plener (2) Za nami sesja slubna-plener i jestesmy 3xna TAK TAK- za indywidualne... Iza Chrzest i najpiękniejsze, proesjonalne zdjęcia POLECAM (1) Skorzystałam z usług 2Style juz drugi raz i znowu efekt przeszedł moje... Kasia Haplo - opinia (2) Na pewno jest to solidna firma. Nagranie z naszego wesela cechuje wysoka... Haplo super! (1) Podejście i zaangażowanie operatora z HP podczas filmowania naszych... L.M.J Referencje (1) Rekomenduję firmę www.wirtualne-wycieczki.com jako sprawdzonego i... Pensjonat "REN" Godny polecenia (1) Zachęcam wszystkich do współpracy. Solidnie, szybko i w przystępnej cenie. LUK Bardzo dobra wirtualna wycieczka (1) Firma wykonywała dla nas wirtualną wycieczkę (do obejrzenia pod adresem... Patryk K. sesja zdjęciowa w przedszkolu (1) Pod koniec maja w naszym przedszkolu odbyła się sesja zdjęciowa, właśnie... Centrum Zabawy i Edukacji Żyrafa POLECAM SĄ NAPRAWDE PROFESJONALNI:) (1) MIAŁAM SESJĘ ZDJĘCIOWĄ MOICH DZIECI PIĘKNE ZDJĘCIA:) MADZIA:)