sejsa w studio (1) właśnie odebrałam zdjęcia z sesji w studio, chwilę trzeba było na nie... marta Pan Młody - opinia (1) Wiadomo zdjęcia ze swojego ślubu są zawsze najładniejsze. Teraz obiektywnie.... Pan Młody Pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem wraz z żoną możemy polecić wideofilmowanie. Kamerzysta,... Monika & Piotr
sesja w plenerze (1) Bardzo ładne zdjęcia, które będą super pamiątką. Bardzo duża cierpliwość przy... klientka 2 Style Zdecydowanie polecam (1) Mieliśmy przyjemność poznać Pana Rafała i jego uroczą żonę podczas sesji... Agnieszka SUPER SESJA-SUPER ZDJĘCIA (1) Mieliśmy przeprowadzoną super sesję w plenerze naszej całej rodziny.Jesteśmy... Gosia Super!! (1) Polecam naprawdę tą firmę.Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi... Patti POLECAMY !!! (1) Chcielibyśmy wszystkim bardzo gorąco polecić korzystanie z usług FotoClique /... Agata i Michał :) Polecamy!!! (1) Witamy.Choć mineło od ślubu już ponad 2 mce to ogądając film z wesela na nowo... Ż&G Solidność (1) Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić tego fotografa.Zdjęcia nietuzinkowe... Dagmara Coś pięknego nie wiem nawet czy nie najpiękniejszego ;-) (1) Cóż mam napisać, skoro to, co dla nas zrobił Hubert jest nie do... Daria & Karol bardzo polecam! (1) korzystałam z usług p. Michała we wrześniu na naszym ślubie i bardzo, bardzo... Karina świetne (1) sprawnie i profesjonalnie, polecam wojtek korsak Fotograf z klasą (1) Współpracę z Panem Markiem Puszczem firma BanGlob kontynuujem od kilku lat.... Aldona Matyjaszek pelna profeska (1) i wiem za co place!! za jakosc, atmosfere, oryginalnosc i kawal porzadnych... panna mloda Bardzo profesjonalana osoba, z super podejściem do dzieci :) (1) Zdjęcia super, zdobią ściany naszego domu, wszyscy odwiedzający pytają... Justyna T. Nietuzinkowość warsztatu. (1) Zaprosiłam Pana Marka na sesję zdjęciową do mojego Ogródka Przedszkolnego... Agnieszka Struck Opinia. (1) Korzystaliśmy z usług firmy hp (zarówno foto jak i wideo) na naszym weselu i... Angelika I Wojtek zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, fotograf-pasjonat znający się na swojej pracy,... Kasia Przepiękna sesja zdjęciowa moich córeczek!!! (1) Polecam z czystym sumieniem wspópracę z firmą 2 STYLE, pełen profesjonalizm,... Iza