brak profesjonalizmu (2) Człowiek nieterminowy - obiecał zrobić pracę w 2 tygodnie, po 6 po prostu z... Marek Prawdziwy profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy co najmniej z kilku powodów: profesjonalizm,... Magdalena i Maciej pełny profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy z kilku powodów: profesjonalizm, duże doświadczenie,... Magdalena i Maciej
Gorąco polecam!!! (1) Serdecznie polecamy MKvideofoto film z naszego ślubu jest cudowny... Daga Zdecydowanie polecam (1) Korzystałem z usług firmy przy budowie strony www, projekcie logotypu oraz... Karol Rekomendacja (1) Świetny fachowiec. Profesjonalna obsługa. Jeśli ktoś ma pomysł na swój film... Jacek Niedałtowski szczerze polecam!!!! (1) Naprawdę polecam hp video foto studio, są profesjonalni, znają się na rzeczy,... Karolina i Grzesiek BARDZO POLECAMY (1) W TAK WAŻNYM DNIU JAK ŚLUB, WARTO WYBRAĆ PROFESJONALISTÓW. MY POSTAWILIŚMY NA... Edyta & Michał Fantastyczny, profesjonalny, kreatywny fotograf (1) Pan Marek jest wg mnie niezwykle utalentowanym młodym człowiekiem. Widać, że... Ewcia Super utalentowana, wspaniala fotografka (1) Agnieszka to super utalentowana fotografka z mnóstwem wspaniałych pomysłów i... Magdalena K. polecam w 100% (1) Kolejny raz miałam przyjemność skorzystać z usług tej firmy. Polecam - osoby... Joanna Gorąco polecam! :) (1) Jeśli szukacie profesjonalnej usługi fotografii ślubnej oraz pełnej pasji... Joanna profesjonaliści (1) Zarówno moja żona jak i ja nie nawidzimy oglądać się żadnych reportarzach(na... Jakub J Bardzo dziękujemy! (1) Pani Agnieszko, cieszymy się, że dotarliśmy do Pani strony internetowej i... A. i T. Profesjonalizm i perfekcja (1) W tym roku kilkakrotnie korzystałem z umiejętności fotograficznych Pani... Roman Bednarek Profesonalnie podejście do klienta (1) Z Alicją spokałam się na wielu imprezach sportowych. Jej czujne oko uchwyciło... Żanetta Kaźmierczak Fotografia Wojciech Walder (1) Chciałam serdecznie polecić wszystkim mało widocznego na forum, ale w pełni... wronka Rodzinna sesja zdjęciowa (2) Polecam wszystkim.Zdjęcia super,szybka realizacja i dużo więcej zdjęć niż się... Karolina Kamerzysta godny polecenia (1) Film ślubny, którego twórcą był Pan Hubert (hp video foto studio), jest... Dorota i Damian magia chwili uwieczniona w kadrze (1) Dziękujemy Ani i Marcinowi za wspaniałą sesję zdjęciową. Przygoda przed... Kasia & Antosia