nie za bardzo polecam (2) Firma na początku sprawia bardzo dobre wrażenie(bardzo kreatywne pomysły)... s Kamila - opinia (1) Zdjęcia jak najbardziej dobre lecz także bardzo niepokojące zachowania,... Kamila patrzcie na ręce kobiecie- bezczelnie oszukuje na pieniądze (1) byłam stałym klientem zakładu, ale więcej nie przyjdę, ponieważ pracująca tam... kasia
Polecamy! (1) Serdecznie dziękujemy całej ekipie HPStudio. Na nasze wesele zamówilyśmy... Beata NIE POLECAM! (1) Nie polecam! Pan nieuprzejmy, wręcz arogancki, pozwalał sobie na dość... Dorota kosecka Fotografie ślubne (3) Nie polecam tej firmy. Wykupiliśmy na ślub pakiet zdjęć za 1500zł.... Agnieszka Świetni ! (1) Miła współpraca, brak skrępowania przed obiektywem, fantastyczne zdjęcia!... Asia Agnieszka - opinia (1) Maciek Politowicz jest autorem naszej sesji narzeczeńskiej, z której jesteśmy... Agnieszka Sesja Ślubna (1) Polecam tego fotografa, pięne ujęcia i super atmosfera podczas sesji. Kasia Super!!! (1) Chłopaki naprawdę mają pojęcie o fotografowaniu. Świetne wyczucie i... Michał Totalna rewelacja!!! (1) Serdecznie polecamy, współpraca ze Sławkiem była mega przyjemnością! Poczucie... Teresa i Tomasz SZCZERZE POLECAM!!! (1) Miałam tą przyjemność skorzystać z usług Fotodem na moim ślubie i jestem... Natalia Warsztat/Uczciwość/Pomysłowość (1) Moi Drodzy, Hubert i Hania nie zawiedli nas w żadnym aspekcie. Od początku... Remigiusz super! (1) Agnieszka robi piekne zdjecia, ma wiele pomslow na pozy i ustawienia, potrafi... Gosia Niesamowite wyczucie i wysoka jakość (1) Profesjonalne podejście i wyluzowany styl bycia to ich atuty. Sesja... P. Jaroslaw Polecam!!! (1) Na początku Grudnia robiliśmy u Pani Agnieszki rodzinną sesję fotograficzną z... Ania nasze wesele (1) Rewelacyjne zdjecia !!! Artystyczne oko POLECAM Anna M. POLECAM KAŻDEMU KTO MARZY O UWIECZNIENIU NAJPIĘKNIEJSZYCH CHWIL W ŻYCIU! (1) Witam, chciała bym wszystkim gorąco polecić usługi Pani Agnieszki.... Ivanna, Przemek i Amelia REWELACJA! (1) Na wstępie chcielibyśmy serdecznie podziękować za współpracę z nami. Mamy... NATALIA I BARTEK Wszystko super (1) Pan Sławek jest w pełni profesjonalistą, a współpraca z Nim odbywa się w... grzmot