Polecamy MAZIARZA jako dobrego fotografa na ślub! (1) Błażej był fotografem na ślubie mojej przyjaciółki, zdjęcia mi się bardzo... Ania i Arek Super foty (1) Zdjęcia cudne, polecam Pana Karola. Każde zdjęcie naturalne, nie pozowane,... Monika B. Joanna i Mariusz - opinia (1) Z usług PROSENSu skorzystaliśmy w sierpniu 2012. Ogólnie jesteśmy zadowoleni.... Joanna i Mariusz
Serdecznie polecam Pana Skotnickiego (1) Jest profesjonalnym i sympatycznym fotografem. Jego zdjęcia są świetnej... Ela Sesja Natalki (1) Bardzo dziękujemy za przepiękne zdjęcia naszej Natalki. Mamy teraz wspaniałą... Michał Polecamy! (1) Film idealnie dopasowany do wybranej przez nas muzyki, profesjonalnie... Dagmara i Marcin Poleam (1) Korzystalem z usług firmy PROSENS na weselu i sesji plenerowej. Profesjonalne... Sisko Rewelacyjna sesja, pełen profesjonalizm! (1) Uczestniczyłam w sesji indywidualnej i wszystkim mogę polecić PROSENS. Efekty... Kate Floo Sesja ślubna (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z sesji z Panią Mają. Zdjęcia są... Ewa D. Magda i Paweł 14.07.2012 (1) Gorąco polecamy, jesteśmy zadowoleni w 100% z usług firmy hp video ! Film... Magdalena i Paweł Wiercińscy Polecamy !! (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług p. Adama i jestem zachwycona. Zdjęcia... Marta i Marek sesja plenerowa (1) dzięki Prosens mamy świetne zdjęcia ze ślubnego pleneru, polecamy szczególnie... Grażyna&Filip Polecam - profesjonalisci (1) muszę dać pochwałę bo potrzebowałem zdjęcia do dokumentów i nawet moje... Grzegorz Pozytyw (1) Mega profesjonalna obsluga, super jakosc zdjec. Polecam!! Ilona patrycja - opinia (1) zdecydowaliśmy się skorzystać z usług studia 2 razy. pierwszy raz to sesja... patrycja fotograf (1) jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i szybkiej obsługi :) lalka Cudowne zdjęcia:) (1) Witam:) Korzystaliśmy z usług Pani Meronk przy okazji przygotowań ślubnych,... Natalia pakiet ślubny - rewelacja :) (1) Nie wiem skąd inna opinia ale my byliśmy mega zadowoleni:) super... Basia sesja (3) "studio" w postaci szarego tła w pokoju na tle którego jesteście... Kama Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobrze wykonana usługa.... Janina