Pełen profesjonalizm (1) Mieliśmy przyjemność korzystać z usług grupy fotodem.Są to bardzo mili i... nowożeńcy:) Zadowolona (1) Ten Pan robi przepiękne zdjęcia i przy okazji nie pogania oraz jest otwarty... Kamila Gorąco polecam! (1) Pani Agnieszka zrobiła sesję naszemu 4-miesięcznemu synkowi - efekty... Emilia
hp.video.foto.studio the best! (1) Jeśli szukacie profesjonalisty - trafiliście pod właściwy adres :) próbka... Kasia i Maciej najlepsze foty w mieście (1) Hania i Andrzej robią piękne zdjęcia. Naprawdę było co wybierać z tych ponad... Kasia i Maciej Rewelacja! (1) Pelen profesjonalizm! Video i foto bajka! Polecamy serdecznie wszystkim! Monika i Tymoteusz Muchewicz Piękna pamiątka ślubna! (1) Możemy z całego serca tylko podziękować Krzysztofowi za wspaniałe zdjęcia z... Aga i Kamil Ogólnie duży plus (1) Byliśmy bardzo mile zaskoczeni jakością zdjęć, trafili w nasz gust; zabrakło... usia :) (1) Wszystko super ! :) Jak najbardziej polecamy :) Gosia i Maciej pełen profesjonalizm (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Michałowi za film, który nakręcił... Daria K. Polecam!!!!!! (2) Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Miło współpracować z... Kasia Nieprofesjinalny (3) Nie polecam nikomu. Zdjęcia i film na dobrym poziomie natomiast podejście do... Sebastian Komunia (1) Film z komunii niestety jest kompletna amatorka, film zarówno pod względem... Beata Pełen profesjonalizm (1) Z usług pana Marcina korzystałem, prosząc go o wykonanie zdjęć kadry mojej... Wojtek brak profesjonalizmu (2) Człowiek nieterminowy - obiecał zrobić pracę w 2 tygodnie, po 6 po prostu z... Marek Prawdziwy profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy co najmniej z kilku powodów: profesjonalizm,... Magdalena i Maciej pełny profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy z kilku powodów: profesjonalizm, duże doświadczenie,... Magdalena i Maciej Gorąco polecam!!! (1) Serdecznie polecamy MKvideofoto film z naszego ślubu jest cudowny... Daga Zdecydowanie polecam (1) Korzystałem z usług firmy przy budowie strony www, projekcie logotypu oraz... Karol Rekomendacja (1) Świetny fachowiec. Profesjonalna obsługa. Jeśli ktoś ma pomysł na swój film... Jacek Niedałtowski