Super, bardzo polecam! :-) (1) Fantastyczne zdjęcia i przesympatyczna współpraca, dziękujemy bardzo za... Ania polecamy:) (1) Korzystaliśmy z usług MK Video Foto czerwcu. Szczerze polecamy, ciekawe... Agnieszka i Krzyiek Bardzo polecam! (1) Właśnie obejrzałam film z wesela i jestem bardzo zadowolona:) Super pomysły,... Sylwia
Wspaniała pamiątka! (1) Mieliśmy przyjemność pracować z Huberem nad naszym filmem – reportażem... Agnieszka fotografia ślubna (1) Chcesz zapamiętać najważniejszy dzień swojego życia? Chcesz mieć coś co w... Maria warto (1) miło, sympatycznie, profesjonalnie. kobieta z polotem, ciekawymi pomysłami.... gall anonim Gorąco polecamy:) (1) Aniu i Mateuszu, chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za wykonaną sesję... Zadowoleni z sesji - Aga i Krzec Polecam (1) Ciekawe pomysy.Wykonanie- super IGA Our English/Polish wedding video with Daniel Craig :-) (1) We got married in July. Our wedding was slightly different as my wife is... Richard Hargreaves Wesele-reportaż (1) Zdjęcia wykonane przez p. Marka były prezentem ślubnym. Był to strzał w 10.... Beata PROFESJONALIZM NA NAJWYRZSZMY STOPNIU !!! (2) Bardzo Bardzo Bardzo...... POLECAMY!!!! Wspaniali ludzie, mili, sympatyczni.... Malwina Konkretnie (1) Pan Krzysztof z naszego dnia wyczarowal magiczne zdjecia zachowujac... Inga Wielkie dzięki ! (1) Dziękujemy za wspaniałą oprawę video - foto jaką przygotowali nam Hania i... Monika & Łukasz Zdecydowanie polecamy! (1) Mówiąc krótko: Hania - PRZEMIŁA kobieta!!:))- rewelacyjna fotograf, z... Alicja & Artur Mega jakość zdjęć i usługi !!! (1) Zdecydowanie polecam, zarówno odbitki jak i zdjęcia z sesji fotograficznej na... Anita Super Film Ślubny (1) Przede wszystkim: super film i mega zdjęcia!! Również bezproblemowy kontakt z... B&M jeśli fotograf to tylko Ania (1) najpierw Ania robiła mi kilka zdjęć w prezencie dla narzecoznego, kiedy je... Natalia Kreatywny Profesjonalista-Polecam wszystkim! (1) Dziękuję za film który zrobił Pan dla nas- Podziękowanie dla Rodziców. Był to... Magda Wspaniałe zdjęcia :) (1) Wszystkim niezdecydowanym narzeczonym (tylko w kwestii wyboru fotografa :))... Adelina i Marcin Polecam serdecznie!!! (1) Super,ekstra to za mało, by ocenić tę parę wspaniałą, która na zespół 2... Edyta G.