Polecam ! (2) współpracę z Panią Edytą oceniam bardzo pozytywnie. Pełen profesjonalizm i... PROT fotograf godny zaufania (1) Do ślubu przygotowywaliśmy się bardzo długo. Wszystko było zaplanowane i... Rafał i Beata POLECAM (1) Przestronne i profesjonalnie wyposażone studio w dobrej lokalizacji.Zdjęcia... Aleksandra
Mega dziękujemy (1) Mieliśmy w czerwcu ślub myśleliśmy czy jak znajomi brać fotografa czy nie i... Basia i Marcin Perfekcyjny w każdym calu (1) Ma podejście do dziecka, nie pospiesza, wszystko odbywa się w rewelacyjnej... Monia To jakiś dobry dowcip (1) Zakupiłam sesję fotograficzną na grouponie i to był mój ostatni raz kiedy... nenka Polecam Panią Fotograf (1) Anna Kudra wykonywała dla mnie fotografie ślubne i jestem więcej niż... zadowolona klientka :) są najlepsi (1) bardzo polecam wszystkim, którzy lubią piękne zdjęcia. Prostota to ich... Agnieszka Szybko, niedrogo i ... (1) ... sympatycznie :) Aga dobry fotograf (3) Fotografia ślubna na wysokim poziomie. Doskonale przygotowany, zna się na... Karolina Polecam (1) Profesjonalizm, kreatywność, pomysłowość i super atmosfera podczas sesji.... Kolkwicja NIE ZASTANAWIAJ SIE ... (1) ..Mateusz Nadaj to Fotograf którego szukasz miły, sympatyczny , utalentowany... ANGELIKA Śłubne foto (1) Gorąco polecam. Zdjęcia śliczne. Kontakt wzorowy. Ten Pan naprawdę potrafić... as porażka (1) niestety nie mogę wydać pozytywnej opinii, ponieważ zdjęcia komunijne wyszły... ja Daria - opinia (1) Sympatyczna atmosfera i profesjonalizm. Zdecydowanie polecam :) Daria Polecam! (1) Świetny fotograf! Polecam! Idealnie potrafi dopasować scenografię do profilu... Sylwia P. Niemiła obsługa (1) jak w tytule eksoekso Polecamy (1) Z czystym sumieniem polecamy usługi wideofilmowania HP Wideo. Hubert jest... Anna & Kacper W 100 % polecamy :) (1) Świetny fotograf w pełni tego słowa :) punktualny, sympatyczny, profesjonalne... Natalia/Emil POLECAM! (1) Bardzo szybka i miła obsługa a co najważniejsze śliczne zdjęcia, a ponadto... Ania