APB - opinia (1) + zaangażowanie 999 procentowe + sprzęt na miarę prawdziwego Pstrykmajstra +... APB Zdecydowanie polecam (1) Sesja produktowa została wykonana profesjonalnie i tak jak chciałem.... Karol Marcin - opinia (1) bardzo dobry fotograf, wie co robi, bardzo kontaktowy, naprawdę godny... Marcin
Fantastycznie! (1) Blazej jest fantastyczny! Robił nam zdjęcia w dniu ślubu, wesela i sesje.... Beata White Fotografie apartamentów - polecam (1) Pan Marek zjawia się punktualnie, zdjęcia robi wspaniałe. Nieruchomości na... Wiola Szybko i profesjonalnie (1) Zdjęcia paszportowe, polecam. 20pln/4szt. Czas 5min. Arczi rewelacja! :) (1) polecam hp video foto wszystkim parom, które chcą mieć nowoczesny, piękny i... grażyna Super:) (1) 13.10.2012 Miałam przyjemność współpracy z p. Markiem. Zdjęcia wyszły po... Kamila S. ODRADZAMY!!!!!! (2) Poczytacjcie naszą opinię o nich na trojmiasto.pl.Zresztą nie tylko naszą.Na... legion Polecamy :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z otrzymanego filmu. Chcieliśmy otrzymać nie... Alina i Marcin Goraco polecam! (1) Przylaczam sie do wszystkich ponizszych pozytywnych komentarzy!... Justyna i Damian Aleksandra Wilewska - opinia (1) Efekt pracy Pana Krzysztofa genialny!! Zdjęcia podobają się wszystkim, jest... Aleksandra Wilewska Wszystko w należytym porządku (1) Ustalenia nie zajęły zbędnego czasu. Wszystko odbyło się na jednym, bardzo... Marysia i Grześ Polecamy MAZIARZA jako dobrego fotografa na ślub! (1) Błażej był fotografem na ślubie mojej przyjaciółki, zdjęcia mi się bardzo... Ania i Arek Super foty (1) Zdjęcia cudne, polecam Pana Karola. Każde zdjęcie naturalne, nie pozowane,... Monika B. Joanna i Mariusz - opinia (1) Z usług PROSENSu skorzystaliśmy w sierpniu 2012. Ogólnie jesteśmy zadowoleni.... Joanna i Mariusz Serdecznie polecam Pana Skotnickiego (1) Jest profesjonalnym i sympatycznym fotografem. Jego zdjęcia są świetnej... Ela Sesja Natalki (1) Bardzo dziękujemy za przepiękne zdjęcia naszej Natalki. Mamy teraz wspaniałą... Michał Polecamy! (1) Film idealnie dopasowany do wybranej przez nas muzyki, profesjonalnie... Dagmara i Marcin Poleam (1) Korzystalem z usług firmy PROSENS na weselu i sesji plenerowej. Profesjonalne... Sisko