Gorąco POLECAM (1) Bardzo szybka profesjonalna obsługa, nie jestem fotogeniczny ale ten fotograf... Piotr podbijanie cen (1) Niestety, tak jak poprzedniczka wspomniala - mialem podobna sytuacje, drogą... kubek wizaż i zdjęcia (1) Paleta cieni i pędzelki Pani Ani sprawiły, że poczułam się wypoczęta,... aga
Super fotograf! (1) Z czystym sumieniem polecamy Mateusza! 100% profesjonalista z bardzo... Karina warto, polecam!!! (1) Goraco polecam fotografa. Swietny kontakt, mily człowiek, super fotki w... maq108 Świetny fotograf (1) Niezwykle utalentowany i profesjonalny fotograf dokumentujący niepostrzeżenie... Ola i Grzesiek justyna t - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, Pani Edyta to osoba z pomysłami i wielką... justyna t Agnieszka - opinia (1) Super fotograf. Zdjęcia piękne. Niezwykła atmosfera podczas sesji. Pełen... Agnieszka Rzetelna firma. (1) Gorąco polecam tę firmę ze względu na profesjonalizm, zaangażowanie i... Dorota Sosnowska Zdrowotel Łeba Świetny fotograf! Polecam każdemu! (2) Byłam w studio fotograficznym na sesji zdjęciowej, którą dostałam w prezencie... Basia Stała klientka (1) Napiszę krótko, korzystałam z usług New Look i będę korzystać bo byłam... K. Baj brak kompetencji (2) Brak kompetencji i przede wszystkim umiejętności w fotografowaniu grupy... niezadowolona NIE POLECAM (2) Totalny brak kompetencji i umiejętności.Brak dotrzymywania terminów i... wioolinka Nie ma umowy - nie można się czepiać (2) Nagłówek mówi wszystko, termin ustalany na kalendarz i zaliczkę, a później... Misi 12 zł zamiast 25 zł za 4 zdjęcia do dokumentów - zakupy grupowe (2) Bardzooo słaba jakość zdjęć o wycinaniu/docinaniu nie bede mówił...bo... jaoga Zakupy grupowe - kupon zniżkowy (2) Ja również korzystałam z zakupów grupowych. Co do jakości zdjęć to nie mam za... Ola fotografia jak rysowanie (1) Zamówiłam sesję fotograficzną - portret. Potraktowano mnie z wielką uwagą,... Anna Kalich Zdjęcia ślubne (Kościół + zabawa weselna) (1) Pan Marek obiecywał, że nie będzie widoczny na ślubie (przynajmniej dla nas)... Jakub Polecamy serdecznie (1) Miły i sympatyczny człowiek i genialny fotograf. Serdecznie dziekujemy za... Kinga i Grzegorz Błażej był fotografem na naszym ślubie :-) Polecamy! Super współpraca i piękne zdjęcia. Opinia pozytywna. (1) Od naszego ślubu minęło już parę lat ale bardzo miło wspominamy współpracę z... Jola