Rewelacyjna sesja, pełen profesjonalizm! (1) Uczestniczyłam w sesji indywidualnej i wszystkim mogę polecić PROSENS. Efekty... Kate Floo Sesja ślubna (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z sesji z Panią Mają. Zdjęcia są... Ewa D. Magda i Paweł 14.07.2012 (1) Gorąco polecamy, jesteśmy zadowoleni w 100% z usług firmy hp video ! Film... Magdalena i Paweł Wiercińscy
Polecamy !! (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług p. Adama i jestem zachwycona. Zdjęcia... Marta i Marek sesja plenerowa (1) dzięki Prosens mamy świetne zdjęcia ze ślubnego pleneru, polecamy szczególnie... Grażyna&Filip Polecam - profesjonalisci (1) muszę dać pochwałę bo potrzebowałem zdjęcia do dokumentów i nawet moje... Grzegorz Pozytyw (1) Mega profesjonalna obsluga, super jakosc zdjec. Polecam!! Ilona patrycja - opinia (1) zdecydowaliśmy się skorzystać z usług studia 2 razy. pierwszy raz to sesja... patrycja fotograf (1) jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i szybkiej obsługi :) lalka Cudowne zdjęcia:) (1) Witam:) Korzystaliśmy z usług Pani Meronk przy okazji przygotowań ślubnych,... Natalia pakiet ślubny - rewelacja :) (1) Nie wiem skąd inna opinia ale my byliśmy mega zadowoleni:) super... Basia sesja (3) "studio" w postaci szarego tła w pokoju na tle którego jesteście... Kama Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobrze wykonana usługa.... Janina Super sesja dziecięca !!!! POLECAMY !!!!! (1) My również mieliśmy przyjemność skorzystania z usług Ani i Mateusza. Wykonali... Asia Marcin i Bartuś Polecamy:) (1) Zdjęcia w wykonaniu Ani i Mateusza są piękne, prawdziwe i niepowtarzalne!... Kamila i Krzysiek zdecydowanie polecam (1) Film jest rewelacyjny, pan Marek go wyedytowal super. Na weselu pokazal pelen... emilia POLECAMY SERDECZNIE (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, zdjęcia są przepiękne, film rewelacyjny, a... Ania i Piotrek Zdecydowanie Polecamy!!!! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z efetów pracy firmy HP video foto studio.... Jolanta Jesteśmy zadowoleni (1) Pan Marek jest osobą słowną, profesjonalnie podchodzi do zlecenia. Zdjecia... Blanka i Przemek Fajny makijaż (1) Polecam z tej firmy wizażystkę. Wykonała mi na prawdę perfekcyjny makijaż na... Basia