są najlepsi (1) bardzo polecam wszystkim, którzy lubią piękne zdjęcia. Prostota to ich... Agnieszka Szybko, niedrogo i ... (1) ... sympatycznie :) Aga dobry fotograf (3) Fotografia ślubna na wysokim poziomie. Doskonale przygotowany, zna się na... Karolina
Polecam (1) Profesjonalizm, kreatywność, pomysłowość i super atmosfera podczas sesji.... Kolkwicja NIE ZASTANAWIAJ SIE ... (1) ..Mateusz Nadaj to Fotograf którego szukasz miły, sympatyczny , utalentowany... ANGELIKA Śłubne foto (1) Gorąco polecam. Zdjęcia śliczne. Kontakt wzorowy. Ten Pan naprawdę potrafić... as porażka (1) niestety nie mogę wydać pozytywnej opinii, ponieważ zdjęcia komunijne wyszły... ja Daria - opinia (1) Sympatyczna atmosfera i profesjonalizm. Zdecydowanie polecam :) Daria Polecam! (1) Świetny fotograf! Polecam! Idealnie potrafi dopasować scenografię do profilu... Sylwia P. Niemiła obsługa (1) jak w tytule eksoekso Polecamy (1) Z czystym sumieniem polecamy usługi wideofilmowania HP Wideo. Hubert jest... Anna & Kacper W 100 % polecamy :) (1) Świetny fotograf w pełni tego słowa :) punktualny, sympatyczny, profesjonalne... Natalia/Emil POLECAM! (1) Bardzo szybka i miła obsługa a co najważniejsze śliczne zdjęcia, a ponadto... Ania REWELACJA (1) Podczas sesji indywidualnej moja krępacja zniknęła w 2 minuty, pełen luz,... JZ POLECAM (1) Pełny profesjonalizm, super szybka usługa i zdjęcia bardzo dobrej jakości.... Darek Profesjonalizm i jakość na 6! (1) Miałem wielką przyjemność współpracować wielokrotnie z Panią Edytą przy... Mera Spa Hotel SZCZERZE POLECAM (1) Pani Agnieszka z pełnym zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy, efekty są... Agata z rodziną Zdolny Fotograf, niezapomniane zdjecia - (1) Zdjecia P.Mateusza zyja, sa jak lustro uwieczniajace nasze uczucia,widac... Aleksandra K.-R. Gorąco POLECAM (1) Bardzo szybka profesjonalna obsługa, nie jestem fotogeniczny ale ten fotograf... Piotr podbijanie cen (1) Niestety, tak jak poprzedniczka wspomniala - mialem podobna sytuacje, drogą... kubek