szczerze polecam!!!! (1) Naprawdę polecam hp video foto studio, są profesjonalni, znają się na rzeczy,... Karolina i Grzesiek BARDZO POLECAMY (1) W TAK WAŻNYM DNIU JAK ŚLUB, WARTO WYBRAĆ PROFESJONALISTÓW. MY POSTAWILIŚMY NA... Edyta & Michał Fantastyczny, profesjonalny, kreatywny fotograf (1) Pan Marek jest wg mnie niezwykle utalentowanym młodym człowiekiem. Widać, że... Ewcia
Super utalentowana, wspaniala fotografka (1) Agnieszka to super utalentowana fotografka z mnóstwem wspaniałych pomysłów i... Magdalena K. polecam w 100% (1) Kolejny raz miałam przyjemność skorzystać z usług tej firmy. Polecam - osoby... Joanna Gorąco polecam! :) (1) Jeśli szukacie profesjonalnej usługi fotografii ślubnej oraz pełnej pasji... Joanna profesjonaliści (1) Zarówno moja żona jak i ja nie nawidzimy oglądać się żadnych reportarzach(na... Jakub J Bardzo dziękujemy! (1) Pani Agnieszko, cieszymy się, że dotarliśmy do Pani strony internetowej i... A. i T. Profesjonalizm i perfekcja (1) W tym roku kilkakrotnie korzystałem z umiejętności fotograficznych Pani... Roman Bednarek Profesonalnie podejście do klienta (1) Z Alicją spokałam się na wielu imprezach sportowych. Jej czujne oko uchwyciło... Żanetta Kaźmierczak Fotografia Wojciech Walder (1) Chciałam serdecznie polecić wszystkim mało widocznego na forum, ale w pełni... wronka Rodzinna sesja zdjęciowa (2) Polecam wszystkim.Zdjęcia super,szybka realizacja i dużo więcej zdjęć niż się... Karolina Kamerzysta godny polecenia (1) Film ślubny, którego twórcą był Pan Hubert (hp video foto studio), jest... Dorota i Damian magia chwili uwieczniona w kadrze (1) Dziękujemy Ani i Marcinowi za wspaniałą sesję zdjęciową. Przygoda przed... Kasia & Antosia Żenada!!! (1) Kamerzysta z tej firmy filmował komunie naszych dzieci w katedrze w Oliwie,... Tomasz W. Gorąco polecam (1) Wszystkim gorąco polecam. Niedawno skorzystałam z Ich usług i jestem bardzo... anysia polecamy! (1) Szczerze polecamy! Wszystko odbyło się zgodnie z umową. Film przeróśł nasze... Dorota i Rafał Komunia de la sale (1) Zdjęcia są tragiczne. W zdjęciach grupowych obcięte głowy i rozmyte twarze.... Rodzic CHRZEST - nie!! (1) Studio obsługuje "imprezy" w kościele Św. Trójcy - miałem styczność z P.... Kamilos PROFESJONALIZM & PASJA !!! :))) (1) Wszystkim, którzy chcą uwiecznić swoją pociechę na boskich zdjęciach, które... Jarek i Marta i Leon