Polecamy:) (1) Zdjęcia w wykonaniu Ani i Mateusza są piękne, prawdziwe i niepowtarzalne!... Kamila i Krzysiek zdecydowanie polecam (1) Film jest rewelacyjny, pan Marek go wyedytowal super. Na weselu pokazal pelen... emilia POLECAMY SERDECZNIE (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, zdjęcia są przepiękne, film rewelacyjny, a... Ania i Piotrek
Zdecydowanie Polecamy!!!! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z efetów pracy firmy HP video foto studio.... Jolanta Jesteśmy zadowoleni (1) Pan Marek jest osobą słowną, profesjonalnie podchodzi do zlecenia. Zdjecia... Blanka i Przemek Fajny makijaż (1) Polecam z tej firmy wizażystkę. Wykonała mi na prawdę perfekcyjny makijaż na... Basia Super, bardzo polecam! :-) (1) Fantastyczne zdjęcia i przesympatyczna współpraca, dziękujemy bardzo za... Ania polecamy:) (1) Korzystaliśmy z usług MK Video Foto czerwcu. Szczerze polecamy, ciekawe... Agnieszka i Krzyiek Bardzo polecam! (1) Właśnie obejrzałam film z wesela i jestem bardzo zadowolona:) Super pomysły,... Sylwia Wspaniała pamiątka! (1) Mieliśmy przyjemność pracować z Huberem nad naszym filmem – reportażem... Agnieszka fotografia ślubna (1) Chcesz zapamiętać najważniejszy dzień swojego życia? Chcesz mieć coś co w... Maria warto (1) miło, sympatycznie, profesjonalnie. kobieta z polotem, ciekawymi pomysłami.... gall anonim Gorąco polecamy:) (1) Aniu i Mateuszu, chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za wykonaną sesję... Zadowoleni z sesji - Aga i Krzec Polecam (1) Ciekawe pomysy.Wykonanie- super IGA Our English/Polish wedding video with Daniel Craig :-) (1) We got married in July. Our wedding was slightly different as my wife is... Richard Hargreaves Wesele-reportaż (1) Zdjęcia wykonane przez p. Marka były prezentem ślubnym. Był to strzał w 10.... Beata PROFESJONALIZM NA NAJWYRZSZMY STOPNIU !!! (2) Bardzo Bardzo Bardzo...... POLECAMY!!!! Wspaniali ludzie, mili, sympatyczni.... Malwina Konkretnie (1) Pan Krzysztof z naszego dnia wyczarowal magiczne zdjecia zachowujac... Inga Wielkie dzięki ! (1) Dziękujemy za wspaniałą oprawę video - foto jaką przygotowali nam Hania i... Monika & Łukasz Zdecydowanie polecamy! (1) Mówiąc krótko: Hania - PRZEMIŁA kobieta!!:))- rewelacyjna fotograf, z... Alicja & Artur