Miłe zaskoczenie (1) Szczerze to nie spodziewałam się tak dobrego efektu sesji zdjęciowej, w... Aniołek nie polecam (2) totalny zlewka i brat profesjonalizmu ze strony fotografa.klapa.nie polecam E bardzo ładne zdjęcia (1) Bardzo dobry kontakt z klientem. Zdjecia bardzo ladne. Studio godne polecenia Basienka
Polecamy!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć ślubnych oraz z przystępnej ceny! Pani... Monika Polecam ! Polecam ! i jeszcze raz polecam !!!! (1) Polecam wszystkim Panią Agnieszkę !!! W październiku miałam wykonywaną sesję... Żaneta J. Bardzo polecam! (1) Pani Agnieszka spisała sie na medal! Zdjęcia z naszego wesela były bardzo... Wioletta Waniek Łukasz i Paulina - opinia (1) Pełen profesjonalizm zdjęcia są wspaniałe. Gorąco polecamy!!! Łukasz i Paulina Profesjonalizm godny polecenia! (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług p. Huberta. Rewelacyjny człowiek, z... Ola i Roman Super!!! (1) Efekt pracy Pani Agnieszki rewelacyjny! Zdjęcia zachwycają wszystkich.... Joanna Polecam bez wahania !!! (1) Z usług pani Agnieszki korzystałam już kilkakrotnie. Muszę przyznać,że jest... Aga O. GORĄCO POLECAMY (1) Bardzo sympatyczne małżeństwo, współpraca z nimi to czysta przejemność, a... D i Ł HP Video Foto Studio - Wideofilmowanie oraz Fotografowanie (1) Po długich poszukiwaniach obsługi Video naszej uroczystości weselnej oraz... Magda & Marcin Zdjęcia z pomysłem! :) (1) Wybraliśmy Krzysztofa ze względu na nietuzinkowe ujęcia i nie zawiedliśmy... Asia PROFESJONALIŚCI (1) Do upamiętnienia naszego dnia wybraliśmy jedną kamerę razem z dodatkami +... Agnieszka i Piotr Pięknie:) (1) śliczne zdjęcia, super atmosfera, świetna pamiątka i miłe wspomnienia ze... martu_pl Rewelacja (1) Nigdy nie sądziłem, że będę się tak świetnie bawił podczas sesji mojej... Michał P. POLECAMY!! (1) Bardzo polecamy usługi Mariusza. Oboje nie lubimy zdjęć i mieliśmy raczej... Monika i Łukasz sesja rodzinna - plener (1) PROFESJONALIZM to coś, co charakteryzuje tę parę :) Podczas zdjęć panowała... Katarzyna Nie ma juz takich fotografow jak Wojtek Korsak (1) ktory swa prace opiera na WIEDZY i TECHNICE. Wiem za co place i nie zaluje,... modelka sejsa w studio (1) właśnie odebrałam zdjęcia z sesji w studio, chwilę trzeba było na nie... marta