Profesjonalny reportaż ślubny (1) Od samego początku wiedzieliśmy, że chcemy Krzysztofa jako fotografa na... M & W fotograf z duszą (1) Darek robił nam już niejedną sesję. Dwie ciążowe i kilka sesji rodzinnych. Za... Maria profesjonalnie! (1) Bardzo nam się cieszy ze ta fotografie pozostaną w naszą pamięci bo są... Agusia
Polecam w 100% (1) Z wielką przyjemnością polecamy Pana Marka każdemu, kto chciałby aby jego... Marzena Profesjonaliści (1) Na wstępie raz jeszcze chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować całemu... Maciej Polecamy naprawde (1) Polecamy wszystkim, mamy piękne zdjęcia oraz film na bluray w naprawde super... Marcin i Eliza Profesjonalizm od A do Z (1) Goraco polecamy!!!!! Profesjonalizm i wielkie doswiadczenie Huberta sprawiaja... Gosia i Grzegorz Miłe zaskoczenie (1) Szczerze to nie spodziewałam się tak dobrego efektu sesji zdjęciowej, w... Aniołek nie polecam (2) totalny zlewka i brat profesjonalizmu ze strony fotografa.klapa.nie polecam E bardzo ładne zdjęcia (1) Bardzo dobry kontakt z klientem. Zdjecia bardzo ladne. Studio godne polecenia Basienka Polecamy!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć ślubnych oraz z przystępnej ceny! Pani... Monika Polecam ! Polecam ! i jeszcze raz polecam !!!! (1) Polecam wszystkim Panią Agnieszkę !!! W październiku miałam wykonywaną sesję... Żaneta J. Bardzo polecam! (1) Pani Agnieszka spisała sie na medal! Zdjęcia z naszego wesela były bardzo... Wioletta Waniek Łukasz i Paulina - opinia (1) Pełen profesjonalizm zdjęcia są wspaniałe. Gorąco polecamy!!! Łukasz i Paulina Profesjonalizm godny polecenia! (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług p. Huberta. Rewelacyjny człowiek, z... Ola i Roman Super!!! (1) Efekt pracy Pani Agnieszki rewelacyjny! Zdjęcia zachwycają wszystkich.... Joanna Polecam bez wahania !!! (1) Z usług pani Agnieszki korzystałam już kilkakrotnie. Muszę przyznać,że jest... Aga O. GORĄCO POLECAMY (1) Bardzo sympatyczne małżeństwo, współpraca z nimi to czysta przejemność, a... D i Ł HP Video Foto Studio - Wideofilmowanie oraz Fotografowanie (1) Po długich poszukiwaniach obsługi Video naszej uroczystości weselnej oraz... Magda & Marcin Zdjęcia z pomysłem! :) (1) Wybraliśmy Krzysztofa ze względu na nietuzinkowe ujęcia i nie zawiedliśmy... Asia