Zdjęcia to wspomnienia, które trzymamy w dłoniach (1) Dzięki Wam, moi najbliżsi będą mieć piękną pamiątkę na całe życie! Zdjęcia... żuczek Bardzo polecam (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni, skorzystaliśmy z usług Pana Piotra... mila sesja rodzinna (1) Szczerze polecam! Zdjęcia piękne, ujęć całkiem sporo a podejście do naszego... Ania, Iza i Rafał
Świetna współpraca! (1) Fotoalbumy wykonane przez Wojtka dla nas i naszych rodziców są świetne i... Justyna Super (1) Szerze wszystkim polecam Bardzo mili ludzie mający podejście do dzieci Bardzo... agnieszka sesja rodzinna (1) Sesja wykonana w Parku Oliwskim, zdjęcia oddają klimat spaceru - są naprawdę... Magda i Przemek Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam w przyszłości,jeśli będzie mi... Agnieszka Zdjęcia wnętrz apartamentów (1) Szczerze polecam, zdjęcia rewelacyjne – zarówno z sesji dziennej jak i... Piotr wspaniała współpraca (1) Sesja zdjęciowa przebiegła szybko, sprawnie i w spaniałej atmosferze. Polecam... modelka rewelacja (1) jestem bardzo zadowolona ze zdjęć jakie wykonało nam FOTOINLOVE .... Ewa i Bartek Polecamy!!! (1) Zdjęcia ze ślubu i sesja wyszły rewelacyjnie!!! Zaangażowanie fotografów i... Ola i Daniel Gorąco polecamy!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Kają. Jej talent, nieszablonowe... Kamila i Marcin polecam (1) Cudowna! Masa pomyslow, strasznie kreatywna, sympatyczna i uzdolniona.... Magda SUPER!!! (1) Polecam Jagodę jeśli masz ochotę uwiecznić w profesjonalny sposób ważne dla... I.J. ;) (1) Jagoda robi świetne zdjęcia. Ma głowę pełną pomysłów i szafę pełną różnych... Aleksandra Graban Polecam!!! (2) Wszystko super, bardzo miła pani fotograf, dobry kontakt i super pomysly!!!!... lina88 Wymarzona fotografka, wymarzone zdjęcia! (1) Jagoda to wspaniała osoba: profesjonalna, pomysłowa, przemiła, potrafi... arien Godny polecenia (1) Nie trzeba jakoś wiele dopisywać po tym co już zostało tu zamieszczone :).... Ewa i Przemek Potrzebowałem dobrego nietypowego zdjęcia do CV - nie zawiodłem się :))))) (1) Potrzebowałem "biznesowego" zdjęcia do nowego cv oraz mojej strony www.... Adam Pełen profesjonalizm. (1) Nasz Ślub, oraz Weselicho odbyło się 5 marca 2011. Ślub odbył się w Jastarni,... Bartłomiej Dettlaff