Super! Polecam wszystkim! (1) Bardzo elastyczni, jeśli chodzi o terminy. Cierpliwość podczas sesji (przy... FC Wojtul Godni zaufania (1) Pełen profesjonalizm i świetne efekty współpracy Anna Syrek GORĄCO POLECAM (1) Zdjęcia przecudowne! Profesjonalna sesja fotograficzna, piękne ujęcia ,... jola
Pełen profesjonalizm (1) Pan Marek wykonał kawał dobrej roboty, zdjęcia są na prawdę piękne, aż miło... Monika Fotograf - opinia (1) Wybraliśmy pana Marka, aby uwiecznił nasz ślub i wesele. Po miesiącu... Agnieszka Polecamy! (1) Sesja zdjęciowa przeprowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Zdjęcia... Agata i Michał Profesjonalna i miła obsługa a fotografie...piękne... (1) Pan Marek - Fotograf wykonał niesamowitą pracę w dniu naszego ślubu, a także... Emilia Lewandowska polecamy :) (1) mój mąż miał nieco wątpliwości do całej idei filmowania wesela, ale jak się... Daria & Niall Polecam! (1) Bardzo fajna atmosfera podczas sesji zdjęciowej, zdjęcia wyszły super, są... Gosia Mimo słabej pogody i humorów córeczki... (1) ... otrzymaliśmy bardzo ładne ujęcia. Kilkadziesiąt udanych ujęć, ładnie... Jarek Popieram maxa (1) Niestety kręcenie filmu wyglądało jak pożal się boże naukę wideofilmowania.... Marcel Labuda profesjonalnie,miło i na luzie!!! (1) mialam okazje skorzystac z usługi trzykrotnie.po pierwszym razie nie... Iza ważne wydarzenie w życiu cudnie uwiecznione:) (1) Byłam sceptycznie nastawiona na filmowanie slubu, ale teraz absolutnie tego... Lucyna na pewno tam wrócimy (1) wybraliśmy się na sesję z naszą trzymiesięczną córeczką.. właściwie mogę... ewelina Dla mnie bomba! (2) Korzystałam z AM-STUDiO w maju 2009. Był to fotoreportaż ślubny. Chłopaki... Agata Bardzo mila i profesjonalna obsluga (1) Korzystalismy z uslug firmy 2Style w ramach groupona i jestesmy BARDZO... Agnieszka Wiedziałem ,że będzie dobrze ale nie myślałem że aż tak... (1) Witamy serdecznie.. Jakość zdjęć i filmu przeszła moje oczekiwania...:)... A.R.ST. Z całym przekonaniem polecam usługi HP VIDEO FOTO STUDIO (1) Piszę to z całym przekonaniem. Jeśli nie chcecie, by Wasz film z wesela był... AZ Jeśli ślub to tylko z tymi fotografami (1) Fotoinlove znaleźliśmy przypadkiem w necie poszukując fotografa, który za... Joanna M.P. Betka - opinia (1) świetne zdjęcia, fotograf jeszcze lepszy 6 za wszystko Pozdrawiam :D Betka