polecam (1) Cudowna! Masa pomyslow, strasznie kreatywna, sympatyczna i uzdolniona.... Magda SUPER!!! (1) Polecam Jagodę jeśli masz ochotę uwiecznić w profesjonalny sposób ważne dla... I.J. ;) (1) Jagoda robi świetne zdjęcia. Ma głowę pełną pomysłów i szafę pełną różnych... Aleksandra Graban
Polecam!!! (2) Wszystko super, bardzo miła pani fotograf, dobry kontakt i super pomysly!!!!... lina88 Wymarzona fotografka, wymarzone zdjęcia! (1) Jagoda to wspaniała osoba: profesjonalna, pomysłowa, przemiła, potrafi... arien Godny polecenia (1) Nie trzeba jakoś wiele dopisywać po tym co już zostało tu zamieszczone :).... Ewa i Przemek Potrzebowałem dobrego nietypowego zdjęcia do CV - nie zawiodłem się :))))) (1) Potrzebowałem "biznesowego" zdjęcia do nowego cv oraz mojej strony www.... Adam Pełen profesjonalizm. (1) Nasz Ślub, oraz Weselicho odbyło się 5 marca 2011. Ślub odbył się w Jastarni,... Bartłomiej Dettlaff rewelacyjne zdjęcia! (1) świetny kontakt z fotografem przed weselem, w trakcie i po uroczystości,... S&K Warto! (1) Skorzystałem z AP Fotografia przy zdjęciach Ślubnych i na prawdę jestem... Adriano Rewelacja!!! (2) Z usług Pana Artura korzystaliśmy na 18-tce mojej córki w klubie. Jestem... Beata Zdecydowanie polecam (1) Fotograf bardzo zaangażowany w swoją pracę, kreatywny i wesoły.Zdjęcia... justzab13 Polecam Pana Jacka! (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Jacka, polecam go jako... Joanna Bochnak Szczerze polecam!!! (1) Polecam!!! Z usług Pana Grzegorza skorzystaliśmy z okazji naszego ślubu.... Magda i Paweł super! (1) Darek to solidna firma - dopieszcza każdy szczegół i dba, zeby wszystko bylo... Ania Sylwia Nieciecka - opinia (1) Bardzo mila wspolpraca. Mimo ze mielismy bardzo malo czasu przed i po slubie... Sylwia Nieciecka godne polecenia (1) Firmę reprezentuje przesympatyczne małżeństwo.Podczas nagrywania nie czuje... Sylwia Stefańska polecam - zdjecia rewelacja ! (1) jesteśmy zachwyceni !! zdjęcia wyszły super !! pomysły młodego fotografa... Karol Polecam:) (1) Polecam współpracę w zakresie wideofilmowania z formą MK VIDEOFOTO: - pracują... kinia JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ! ! ! (1) Polecamy usługi MK Videofoto. Praca z nimi to była dla nas sama przyjemność,... Karolina