PLENER - CZERWIEC 2010 (1) W CZERWCU SKORZYSTAŁEM Z USŁUG FOTOGRAFA PRZY REALIZACJI ZDJĘĆ W PLENERZE.... Paweł Michalski Fotografowanie i wideofilmowanie ! (1) Chcialabym wszystkim polecic firme pana Huberta i Hani Podlaskich :) Mieliśmy... Sowy Tom - opinia (1) Super profesjonalnie i niedrogo. Polecam wszystkim. Tom
Polecamy! (1) Wojtek był naszym fotografem na ślubie i jesteśmy bardzo zadowoleni! Zdjęcia... Aga i Bartek Marta - opinia (1) Ania towarzyszyła nam od początku przygotowań, poprzez ślub, dojazd do... Marta Polecamy! (1) Gorąco polecamy, super współpraca, fajne zdjęcia i album. dodatkowy plus za... justyna i kuba SESJA ŚLUBNA (1) POLECAM WSZYSTKIM !!! RZETELNA, SOLIDNA FIRMA. WSPANIAŁY LUŹNY KONTAKT Z... MONIKA I SEWERYN POLECAMY ! :)))) (1) Skorzystaliśmy z SENMON i naprawdę POLECAMY! Fotograf przyjazny, otwarty i... p+i Zdecydowanie polecamy (1) Zdjcia wyszły rewelacyjne, pomimo że nie jesteśmy zbyt fotogeniczni.... Paulina i Tomek Super (1) Polecam za jakość w kazdym calu!!! Klient Bardzo, bardzo polecamy !!! (1) Zdjęcia Kai są przepiękne i sprawiły wielką przyjemność zarówno nam, jak i... Emilia i Michał Kreatywne zdjęcia, coś dla ambitnych. (1) Warte swojej ceny Magda super:) (1) przepiękne zdjęcia, super atmosfera w trakcie współpracy, serdecznie polecamy!! Agata i Piotr Swietny Film!!! (1) Jestemy bardzo zadowolni z filmu, troszke sie obawialismy dlatego ze wszytsko... Joanna i Piotr Fortuna humor i kompetencja! polecam! (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Mariusza i muszę przyznać, iż mimo... klientka Wspaniały fotograf! (1) Polecam wszystkim usługi tej firmy! Fotografia ślubna na najwyższym poziomie.... Maria Polecam (1) Dziękujemy Kaju za przepiękną pamiątkę ślubną oraz miłą współpracę.... Justyna fotoreporterka wrzeszczańska (1) Dobi (Agnieszka Doborzyńska) znana jest we Wrzeszczu ( i szeroko dalej) ze... Lidia Makowska Profesjonalista (1) Zamówiłem na ślub i wesele dwie sesje. Jedną za grubą kasę, drugą u Marcina -... Michał U. piękna pamiątka (1) Zdecydowaliśmy się na zdjęcia plenerowe i padło że wykona je D.Gruzewski.... Kamila i Tomek