ważne wydarzenie w życiu cudnie uwiecznione:) (1) Byłam sceptycznie nastawiona na filmowanie slubu, ale teraz absolutnie tego... Lucyna na pewno tam wrócimy (1) wybraliśmy się na sesję z naszą trzymiesięczną córeczką.. właściwie mogę... ewelina Dla mnie bomba! (2) Korzystałam z AM-STUDiO w maju 2009. Był to fotoreportaż ślubny. Chłopaki... Agata
Bardzo mila i profesjonalna obsluga (1) Korzystalismy z uslug firmy 2Style w ramach groupona i jestesmy BARDZO... Agnieszka Wiedziałem ,że będzie dobrze ale nie myślałem że aż tak... (1) Witamy serdecznie.. Jakość zdjęć i filmu przeszła moje oczekiwania...:)... A.R.ST. Z całym przekonaniem polecam usługi HP VIDEO FOTO STUDIO (1) Piszę to z całym przekonaniem. Jeśli nie chcecie, by Wasz film z wesela był... AZ Jeśli ślub to tylko z tymi fotografami (1) Fotoinlove znaleźliśmy przypadkiem w necie poszukując fotografa, który za... Joanna M.P. Betka - opinia (1) świetne zdjęcia, fotograf jeszcze lepszy 6 za wszystko Pozdrawiam :D Betka HP Video - Solidność, kreatywność, finezja, pełny profesjonalizm !! (1) Firma, mimo nie niskiej ceny za swoje usługi w relacji do konkurencji, warta... Łukasz Ch. sesja rodzinna (1) Profesjonaliści godni polecenia :) Sesja wykonana w sympatycznej atmosferze,... Iwona Sesja rodzinna (1) Szczerze Polecamy!! Zdjecia sa przepiekne:) Szybki kontakt. Nie ma minusow:)... ssabinka CHRZEST (1) Bardzo miła współpraca, profesjonalizm i kreatywność. Będzie nam bardzo... Dorota i Piotr Naprawde warto, niepowtarzalne zdjęcia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji zdjęciowej mojego synka (rok i 3 m-ce),... Milena Bronk Sesja ciążowa (1) Bardzo miła atmosfera, kameralne studio. Skorzystałam z sesji ciążowej i... Dorota Niezapomniana pamiątka (1) Super reportaż z przygotowań, ceremonii i wesela.. Wspaniałe ujęcia. Męczący... krzykoss SESJA PLENEROWA DZIECIACZKÓW (1) Sesja rewelacyjna. Pełen profesjonalizm i super podejście do dzieci:) Zdjęcia... Ola Reportaż zdjęciowy lepszy niż film :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Krzysztofa Ziętarskiego. Nasz ślub... Kasia Bardzo ładne i ciekawe zdjęcia (1) Jesteśmy zadowoleni ze zdjęć. Są ciekawe i ładne. Mili ludzie, luźna... Anna Sawicka Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy wszystkim z korzystania usług Pana Krzysztofa... Agata Kreatywny i dobry fotograf mający świetny smak (1) Krzysztof fotografował nasz ślub w kwietniu 2011. Obejmowało to... JPuch