POLECAM! (1) Polecam gorąco! Współpraca to czysta przyjemność, zero skrępowania. Modelki... Paula M... - opinia (1) Wspaniały człowiek. Profesjonalnie wykonuje swoją pracę Polecam gorąco M... M... Polecam !! :) (1) Jak najbardziej na Tak :) Prześwietna atmosfera, super zdjęcia, gorąco... Marta R.
Polecam! (1) Świetna fotografka, kreatywna, niesamowicie kontaktowa, super sympatyczna, z... kashienka WIELKI FUN! (1) Zastanawialiśmy się długo czy niska cena to nie słaba jakość, ale warto było... Jerzy i Dorota REWELACJA! (1) Cała rodzina w szoku...film ze ślubu i wesela po prostu rewelacyjny! Moja... Rafał Kurt Świetny serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy , Panowie naprawia chyba kazdy typ aparatu... Luk J. Świetna współpraca! (1) Prowadzę firmę "Ś. D." - kompleksowa organizacja ślubów i wesel. Z panią Anią... Ślub Doskonały Fantastyczna Firma!!!!! (1) Korzystaliśmy z usług Video-Foto Forover w lipcu podczas chrzcin naszej... Kasia&Sylwia&Tomek Opinia (1) Ciekawe pomysły miła atmosfera i wspaniałe efekty. Jak najbardziej polecam Monika Krygier :) (1) - cena bardzo konkurencyjna w porównaniu do innych fotografów, - świetny... Magdalena i Krystian POLECAM!!! (1) Serdecznie wszystkim polecam panią fotograf... nie mam żadnych zastrzeżeń :) Marta Semenowicz POLECAM GORĄCO!! (2) POLECAM GORĄCO!! LUCY Po prostu SUPER! (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze zdjec i filmowania bo wzielismy caly zestaw.... Bogusia Po prostu SUPER! (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze zdjec i filmowania bo wzielismy caly zestaw.... Bogusia Super! (1) Państwo Podlascy sa bardzo profesjonalni, zdjęcia do albumu bardzo dobrze... Bogusia Solidna firma (1) Solidna firma. Materiały świetnej jakości i robione z dużym wyczuciem.... wredny Fotografia Ślubna (1) Fachowe podejście oraz piękne zdjęcia niewątpliwie uświetniły dzień naszego... Kamila & Piotr Super chłopaki (1) Chłopaki swym poczuciem humoru sprawili, że czuliśmy się w ich towarzystwie... Gosia & Piotrek Madzia - opinia (1) Polecam!!! Skorzystaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni.Mamy wspaniałą... Madzia