F. - opinia (2) To co najbardziej podoba mi się w Fotomedii to aktualne, świetne grono... F. Absolwentka (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach z profesjonalistami w dziedzinie... Alina Stanowczo nie polecam (3) Opinię swoją wystawiam dopiero teraz gdyż, czytam opowieści innych... Absolwentka
Polecam!! (1) Właśnie kończę szkołę Fotomedia i nie ukrywam, że żal mi się rozstawać ze... lol Dla prawdziwych pasjonatów (1) Wszystkim, którzy są poważnie zainteresowani fotografią szczerze polecam tą... Fotografka Szkoła dla pasjonatów (1) Szkoła zdecydowanie dla pasjonatów. Wyposażenie: duży +. Wykładowcy:... photosik Zdecydowanie warto (1) Szkoła dla tych, którzy chcą się czegoś nauczyć a nie tylko mile spędzić... 4mat zawiedziony... (1) kończę właśnie tą szkołę i osobą zastanawiającym się szczerze nie polecam. za... zawiedziony fotomaniak - opinia (1) Różne opinie słyszałam o tej szkole jednak postanowiłam spróbować sama i... fotomaniak x - opinia (3) szkola nie podchodzi powaznie do sluchaczy. zajecia, poza kilkoma wyjatkami,... x Jest fajnie (1) Jestem zadowolona po innych niby profesjonalnych kursach trafiłam do... moira ZADOWOLONA (1) Szkołę wybrałam świadomie zasięgając opinii w kręgach foto. W tej szkole... słuchaczka Polecam ! (1) Polecam ! przyszły fotograf come back! (1) w październiku wracam do szkoły z wielkim uśmiechem na ustach...miałam okazję... zadowolona chyba Ktoś nie widział PRAWDZIWEJ SZKOŁY FOTOGRAFII (1) Dziwi mnie wpis "absolwenta". Ci co się "przejechali" na Fotomedia już dawno... fotograf-realista Jak chcesz, to możesz... (1) Coś chyba jest nie tak, coś się komuś pomyliło! Mieliśmy zajęcia na... absolwent rozczarowanie (1) odradzam, uwierzcie nie warto, zajecia prawie sie nie odbywaja , w planie... byly sluchacz !!! (1) Zajęcia w trybie wieczorowym są MAKSIMUM raz (4godziny albo 2x2h) na dwa... były słuchacz to jest to ! (1) słyszy sie wiele na temat fotografii jak i szkół gdzie można poszerzyć wiedze... Jerzy