Kamil - ocena (1) Fred to rzetelna, solidna firma. Korzystam z ich usług od ponad dekady,... Kamil Leszek Czaczyk - ocena (1) Solidnie, fachowo - pan Damian super gość Leszek Czaczyk Krzysztof - ocena (1) Bez wcześniejszego terminu wizyty ,udało się szybko i sprawnie zrobić badanie... Krzysztof
Sławomir - ocena (1) Najlepsza stacja w pomorskim, najlepsi diagności. Sławomir Jakub Stencel - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Jakub Stencel Aga Kordek-Domagała - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Aga Kordek-Domagała Jacek - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Jacek Piotr Volvo c30 - ocena (1) Regularnie serwisuje moje auto i korzystam z usług warsztatu w Bojanie. Auto... Piotr Volvo c30 Piotr - ocena (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania zespołu. Usługi są na... Piotr Andrzej - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe noty za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Andrzej Mirek - ocena (1) Polecam, wszystko sprawnie i fachowo Mirek Stanisław - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Stanisław Błażej - ocena (1) Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Stały Kontakt przed jak i w... Błażej Genek - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Genek Jacek C - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Jacek C Orfeusz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Orfeusz Klaudia - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Klaudia Lovi - ocena (1) Firma zapewnia doskonałą obsługę klienta, a ich produkty są zawsze wysokiej... Lovi Piotr K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego warsztatu samochodowego! Fachowa... Piotr K Sławek - ocena (1) Za każdym razem, gdy przekraczam ich progi jestem pewien, że dokonałem... Sławek