Daniel - ocena (1) Solidnie naprawiony samochód Daniel kari - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Najlepsza jakość usług. Dobra kawa w poczekalni. kari Martyna - ocena (1) Bardzo polecam pana Wojtka, zna się na rzeczy !! Martyna
Gabrysia - ocena (1) Usługa wykonana szybko,sprawnie a przede wszystkim bardzo dobrze , p.Wojtek... Gabrysia Michał - ocena (1) Przyjemna obsługa i rzetelnie przeprowadzona naprawa blacharsko-lakiernicza.... Michał Karolina - ocena (1) Najlepszy warsztat. Wszystko sprawnie i dokładnie. Polecam wszystkim. Karolina Zbyszek - ocena (1) Usługa wykonana świetnie, samochód wygląda jakby nigdy nie uczestniczył w... Zbyszek Ja - ocena (1) Jak zawsze nie zawiedli Ja Radosław - ocena (1) Super warsztat! Radosław Kruk - ocena (1) Szybka sprawna naprawa.Super polecam!!!! Kruk Krzysiek - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie kolejny raz. Krzysiek Aleksandra - ocena (1) Profesjonalny warsztat znają się na rzeczy polecam! Aleksandra Zygfryd - ocena (1) Można by rzec, że to czarodzieje. Auto wróciło do mnie jak nowe. Zygfryd Benek - ocena (1) Usługi na 6 + !!! Benek Kasia Wittbrot - ocena (1) Polecam Pana Tomasza, niezwykle sprawnie uporał się z wydobyciem auta z rowu. Kasia Wittbrot Karolina - ocena (1) Polecam, z pewnością wrócę Karolina Karolina - ocena (1) Jakość wykonania usługi 10/10. Karolina Karolina - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie. Każde auto w rodzinie serwisujemy tylko u... Karolina Dorota - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, ceny bardzo przystępne. Zdecydowanie polecam! Dorota Michał Kętrzyński - ocena (1) Polecam. Ponad 10 lat współpracy z firmą Fred w zakresie obsługi floty... Michał Kętrzyński