Radosław - ocena (1) Super warsztat! Radosław Kruk - ocena (1) Szybka sprawna naprawa.Super polecam!!!! Kruk Krzysiek - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie kolejny raz. Krzysiek
Aleksandra - ocena (1) Profesjonalny warsztat znają się na rzeczy polecam! Aleksandra Zygfryd - ocena (1) Można by rzec, że to czarodzieje. Auto wróciło do mnie jak nowe. Zygfryd Benek - ocena (1) Usługi na 6 + !!! Benek Kasia Wittbrot - ocena (1) Polecam Pana Tomasza, niezwykle sprawnie uporał się z wydobyciem auta z rowu. Kasia Wittbrot Karolina - ocena (1) Polecam, z pewnością wrócę Karolina Karolina - ocena (1) Jakość wykonania usługi 10/10. Karolina Karolina - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie. Każde auto w rodzinie serwisujemy tylko u... Karolina Dorota - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, ceny bardzo przystępne. Zdecydowanie polecam! Dorota Michał Kętrzyński - ocena (1) Polecam. Ponad 10 lat współpracy z firmą Fred w zakresie obsługi floty... Michał Kętrzyński Krystian - ocena (1) Warsztat samochodowy ten to prawdziwa perełka! Profesjonalna obsługa, szybka... Krystian Ola - ocena (1) Bardzo uczciwe miejsce. Ola Justyna - ocena (1) Fachowa pomoc, dobre ceny. Polecam Justyna Joanna L. - ocena (1) Szybka obsługa, ludzkie podejście do klienta. Pan Marcin profesjonalnie... Joanna L. Agnieszka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz wykonanych w tym warsztacie usług.... Agnieszka Krzysztof - ocena (1) Polcem, poradzili z usterką z którą byłem wcześniej w trzech warsztatach i... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa Krzysztof Magdalena - ocena (1) Rzetelny warsztat, żaden naciągacz co się często zdarza w tej branży.... Magdalena