Magdalena - ocena (1) Rzetelny warsztat, żaden naciągacz co się często zdarza w tej branży.... Magdalena Marcin - ocena (1) Świetny warsztat super obsługa ,nie ma dla nich rzeczy niemożliwych.Napewno... Marcin Grzegorz - ocena (1) Mocno zaangażowani ludzie skupiający się na problemie a nie wymianie połowy... Grzegorz
Mariusz - ocena (1) Super warsztat jestem mega zadowolony, mechanicy znają się na rzeczy,... Mariusz Beata - ocena (1) bardzo miła obsługa, wszystko szybko i sprawnie. polecam Beata Patrycja - ocena (1) wszystko super jestem bardzo zadowolona z naprawy samochodowej, bardzo miła... Patrycja Bożena Juskowiak - ocena (1) Witam ,bardzo szybka i trafna diagnoza przyczyny usterki. Bożena Juskowiak Aneta - ocena (1) Polecam zarówno serwis jak i stacje kontroli Aneta Katarzyna - ocena (1) Świetny serwis samochodowy: przystępne ceny, szybka obsługa. Rzetelnie i bez... Katarzyna Aaa - ocena (1) Obsługa na wysokim poziomie brawo Aaa Stały klient - ocena (1) Świetny warsztat ,doradza w każdej sytuacji ,wystrój biura bardzo trafia w... Stały klient techma - ocena (1) Współpraca z Fred Centrum Obsługi Pojazdów to czysta przyjemność. Pełen... techma Bożena - ocena (1) Wszystko dobrze, sprawnie i szybko. Bardzo miła obsługa, dobra kawusia i... Bożena Sławek - ocena (1) Usługi tej firmy, właściwie tych ludzi, w pełni spełniają moje oczekiwania. Z... Sławek Marcin Kogut - ocena (1) Miałem stłuczkę. PZU mi poleciło Freda w Gdyni. Nie zawiodłem się. Blacharz... Marcin Kogut Teresa - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie. Teresa Rafał - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. W końcu klient nie czuje, że ma się go w... Rafał Krystian - ocena (1) Kompleksowo każda wizyta , diagnoza , kosztorys , naprawa. Obsługa miła,... Krystian Jacek - ocena (1) Bardzo dobre podejście do klienta, profesjonalna obsługa, znakomici fachowcy,... Jacek Ja - ocena (1) Polecam!!! Szybka i sprawna obsługa! Pełen profesjonalizm. Z usług korzystam... Ja