Megi - ocena (1) Do skorzystania z usług tej firmy skusiło mnie pozytywne wrażenie jakie... Megi BeTe - ocena (1) Terminowo, sprawnie i w normalnej cenie !! BeTe Marcin - ocena (1) Fantastyczne miejsce bardzo fachowa i życzliwa obsluga Marcin
Emsky - ocena (1) Naprawa lakiernicza przeprowadzona profesjonalnie i szybko, po aucie nie... Emsky Antoni - ocena (1) Nigdy dotąd nie miałem przyjemności korzystać z usług warsztatu samochodowego... Antoni Rafał Marszałek - ocena (1) Miło szybko i zgodnie ze sztuką Rafał Marszałek Aramis - ocena (1) Profesjonalne usługi oraz rewelacyjna obsługa Aramis Xxxx - ocena (1) Super warsztat polecam!!! Xxxx Andrzej - ocena (1) Super serwis!! Polecam Andrzej Danka - ocena (1) Obsługa i solidność w wykonaniu usługi na najwyższym poziomie Danka Magi - ocena (1) Oceniam na 6! zawsze na czas, zawsze profesjonalnie! Magi PraktykantMM - ocena (1) ........super...... PraktykantMM Karolina - ocena (1) Polecam warsztat. Karolina Marcin B. - ocena (1) Uslugi na wysokim poziomie, dwa samochody unich serwisuje i nigdy mnie nie... Marcin B. Volvo - ocena (1) Największą zaletą Freda jest kompetentny personel. Plus stosunek do klienta.... Volvo Agnieszka - ocena (1) Profesjonalny serwis, obsługa na najwyższym poziomie, najlepszy serwis w... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Więc tak... Jako stała klientka, mogę podzielić się bardzo dobrą opinią na... Agnieszka Klaudia - ocena (1) Szybka i sprawna naprawa. Bardzo miła obsługa i atmosfera. Serdecznie polecam Klaudia Zosia - ocena (1) Pracownicy bezproblemowi, serwis samochodu zawsze dokładny i przystępny... Zosia Szymon - ocena (1) Jestem zadowolony z usług firmy, jest bardzo miła obsługa oraz pomocna. Cena... Szymon