Sławek - ocena (1) Usługi tej firmy, właściwie tych ludzi, w pełni spełniają moje oczekiwania. Z... Sławek Marcin Kogut - ocena (1) Miałem stłuczkę. PZU mi poleciło Freda w Gdyni. Nie zawiodłem się. Blacharz... Marcin Kogut Teresa - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie. Teresa
Rafał - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. W końcu klient nie czuje, że ma się go w... Rafał Krystian - ocena (1) Kompleksowo każda wizyta , diagnoza , kosztorys , naprawa. Obsługa miła,... Krystian Jacek - ocena (1) Bardzo dobre podejście do klienta, profesjonalna obsługa, znakomici fachowcy,... Jacek Ja - ocena (1) Polecam!!! Szybka i sprawna obsługa! Pełen profesjonalizm. Z usług korzystam... Ja Mariusz - ocena (1) Świetny serwis o jakości ASO - przegląd obsługowy auta na gwarancji za dużo... Mariusz Megi - ocena (1) Do skorzystania z usług tej firmy skusiło mnie pozytywne wrażenie jakie... Megi BeTe - ocena (1) Terminowo, sprawnie i w normalnej cenie !! BeTe Marcin - ocena (1) Fantastyczne miejsce bardzo fachowa i życzliwa obsluga Marcin Emsky - ocena (1) Naprawa lakiernicza przeprowadzona profesjonalnie i szybko, po aucie nie... Emsky Antoni - ocena (1) Nigdy dotąd nie miałem przyjemności korzystać z usług warsztatu samochodowego... Antoni Rafał Marszałek - ocena (1) Miło szybko i zgodnie ze sztuką Rafał Marszałek Aramis - ocena (1) Profesjonalne usługi oraz rewelacyjna obsługa Aramis Xxxx - ocena (1) Super warsztat polecam!!! Xxxx Andrzej - ocena (1) Super serwis!! Polecam Andrzej Danka - ocena (1) Obsługa i solidność w wykonaniu usługi na najwyższym poziomie Danka Magi - ocena (1) Oceniam na 6! zawsze na czas, zawsze profesjonalnie! Magi PraktykantMM - ocena (1) ........super...... PraktykantMM