Freestyle pisany ;-)

Jak w tytule . Spontaniczność i dowolność tematów. Niech się dzieje co chce ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Freestyle pisany ;-)

Skończyłam książkę o losach litewskiej rodziny wywiezionej przez sowietów na Syberię. Jak silnym trzeba być by przetrwać taki koszmar i nie zwariować. Nasze problemy są niczym w porównaniu do przeżyć tamtych ludzi. Cieszmy się z tego co mamy , z każdego spokojnie przeżytego dnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a no nie chmurko, za godzinkę zamykam i jadę do domku, zmarzłem dzisiaj, w biurze ciepło a na placu lodowaty wiatr gwiżdże

Tomku, napij się kawy, uśmiechnij się i pomyśl o tym, że nie będziesz siedział w tej pracy cały dzień :)

aaa, Ty sobie kawkujesz, a ja dzisiaj w pracy siedzę, nie podoba mi się to

Sobota, dzień wysypiania się,błogiego lenistwa w pościeli , ale nie dla mnie. Szósta rano i ja jestem trzeźwa jak skowronek. Staram się bezszelestnie poruszać żeby ludzi nie pobudzić bo mogą się zdenerwować ;-)
No to czas na pierwszą kawę . Poczytam sobie spokojnie. Ale mi dooobrze. I mięśnie mnie tak nie bolą. Znaczy nabieram kondycji. Idzie ku dobremu :-)
Miłego poranka ludki :-D
Zapomniałabym. Byłam na polskim trillerze "Na granicy". Niezły i mroczny. Dorociński świetny. Dla niego samego warto.

Ale tu dziś kalorycznie.
U mnie dziś zdecydowanie fit.
Grillowana pierś i sałata z pomidorami plus chyba z tysiąc kilometrów spaceru :)))

Nie lubię horrorów. Ani czytać, ani oglądać... bo się boję

na mnie dzialaja z opoznieniem..
wszystkie sobie przypominam idac w nocy przez las na spacer.

A ja teraz delektuję się kawą . Potem wyjazd na trening ;-).
Czytane horrory nie działają na mnie. Zero strachu.

Pierwsza miska salatki zjedzona.
Zaraz naloze druga jeszcze wieksza porcje, znajde jakis nieobejrzany jeszcze horror i bede leze w lozku, jesc i ogladac film.
A jesli chodzi o horrory to znalazlam tu (wiec moze wy tez) recenzje fajnie zapowiadajacej sie ksiazki: "zombie.pl"...
Planuje jutro stac sie posiadaczka tej ksiazki a takze drugiej tych samych autorow:
http://www.empik.com/miasteczko-cichowlas-robert-radecki-lukasz,p1105737220,ksiazka-p
A do jedzenia jeszcze placek z fig wezme..

Ależ się smacznie zrobiło ;-D

no ładnie, to ja po drodze do domu zajadę do KFC po kubełek lub po dwa Grandery, zdecyduję wsiadając do samochodu

A ja dzis robię sałatki z tuńczyka dwie i jeszcze pastę z anchois, oliwek i kaparow.
Tylko czekam aż mi dziecie część produktów przyniesie.

Zainspirowany przepisami sprzed kilku dni na utylizację konserw, zutylizowałem swoją kukurydzę, czerwoną fasolę i seler we wiórkach. Dorzuciłem jajka, szynkę konserwową i słoiczek kaparów. Na całość spory glut majonezu, trochę soli i sporo pieprzu. Taka czysta improwizacja.. ale wyszła rewelka.
Spalę to, machając wiertarkami i szpachlami :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj było kalorycznie to dzisiaj dla odmiany będzie lekko.
Ale za to dwa dania do wyboru. Cukinia faszerowana tuńczykiem i papryką zapiekana pod cienką! warstwą żółtego sera i kopytka (wciągane) z sosem pieczarkowym :-D
A potem to spalę. Z niewątpliwą przyjemnością zresztą. Będzie taneczny wycisk. Lubię to ! ;-)

Dzien dobry
Wiem, że to nie miejsce na muzyke. .Ale chce polecic cos co bedzie w Gdansku w czerwcu..
Jeden utwor na zachete
http://www.youtube.com/watch?v=vauo4o-ExoY
Andre Rieu. Lubie go bardzo.. Jego interpretacje roznych utworow. Ale takze usmiech i cala mimike. Jeszcze jeden:
http://www.youtube.com/watch?v=58JP10-m_cE&index=7&list=PLD8tVgPY6C1kXXb83cFaX_6xvSnnGvvYO
Bedzie w Ergo Arenie 2 czerwca o 20.00. Bilety od 190zl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ilona...nie ma zmiłuj i po obżarstwie nie ma śladu ;) Dzisiaj byłam na siłowni. Takiego stężenia testosteronu dawno nie czułam ;) Gdyby nie pomoc dobrego człowieka nie wiedziałabym jak z tych diabelskich urządzeń korzystać ;-) Ale czad!!!
Manson...naga jolka wystarczy żeby się wypocić (jakkolwiek by to nie zabrzmiało) ;-)
A co jutro? Jutro zumba z hantelkami. Ludzie, jestem opętana !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Nie żebym chciała narobić Wam smaka...
No nie, oczywiście że nie, w ogóle ...wrrr...;-/

> A wiesz jakie to dobre było ?
Zołza :PPP

@inka, Ty sobie leż i odpoczywaj kobito, ja dziś wyskaczę i wypocę za Ciebie ;)))

Wiem. Znam. Poważam.
Ja dla odmiany miseczka zupy z kiełków soczewicy i wodorostów zalanych bulionem warzywnym plus trochę mojego wściekłego sosu z nagiej jolki :-)))
No ale ja tak intensywnie nie wypacam :-)))

Manson...A wiesz jakie to dobre było ? Zawsze robiłam wersję mięsno-pomidorową ale szpinakowa okazała się nader smakowita. Mogłam zrobić mniej kaloryczną ale dzisiaj miało być "na bogato" .Teraz leżę i trawię, jak wąż ;) Skóry zrzucać nie będę.

Pewnie że wiem ;)...ja to wyskaczę, się nie bój ;-)

Inne tematy z forum

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...