Freestyle pisany ;-)

Jak w tytule . Spontaniczność i dowolność tematów. Niech się dzieje co chce ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Freestyle pisany ;-)

Życie, ech ;) nie wiadomo co przyniesie...
Taka dzis pogoda, że tylko jajecznica na boczku i litr kawy do łóżka.
Spongebob i może Skalmar rozjaśni ten poranek ;)

Ps
Mam taką wadę, że gdy w coś wchodzę to na całego.
Rozwód nie dla mnie...no chyba, że to ma uszczęśliwić drugą stronę :)

(3)
On 68 lat Ona młodsza o rok, może dwa?

Ona wymyśliła sobie że weźmie rozwód, bo już męża nie Kocha;)
i tak się stało trochę to trwało, bo musieli jeszcze psychologa przejść i wiele tam innych korowodów ale się udało. Teraz mają sprawę podziału majątku, trwa to już 3 lata;-))) Ona wymyśliła sobie, że chce od męża 4 mln zł i więcej nic już od niego nie chce;) Na ostatniej rozprawie z miesiąc temu? powoła 40 świadków;-)

Dzwoni do mnie i mówi: czemu Ja byłem taki głupi i nie zrobiłem tego pierwszy mając 40 lat, teraz to już za późno. Więc jak tkwicie w związkach tylko dlatego, żeby tkwić, zróbcie to w wieku 40 lat;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no chyba że w kotlecie zakochane;-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Numer stary jak świat ;)
Jest taka scena we "Wrzosie" (???) idealna dla psów ogrodnika.
"Pan myślał, że we mnie zakochać się nie można..."
Że co, że Mąż nie może być kotletem (???)
We łbie się nie mieści ;)

Ps
Przegrałam ten zakład z przyjemnością

>poszedł siatki wypakować...

Prawdziwa Historia:

(1)
Byli 6 lat małżeństwem (nie mieli dzieci), kochali się (tak przynajmniej myślała), pewnej soboty przyszedł do domu z zakupami, poszedł wypakował siatki, po wypakowaniu podszedł do żony i powiedział: Odchodzę, nic mnie z tobą nie łączy. Wziął walizkę spakował swoje rzeczy i odszedł. Nie ma go!!! a była to sobota tuż przed świętami Bożego Narodzenia.

(2)
Moja bezpośrednia sąsiadka, piękny dom, basem zewnętrzny profesjonalny, piękne samochody, w ciąży z drugim dzieckiem termin na luty (8 lat temu), dzień przed Wigilią podjeżdża samochód bagażowy a On mówi żonie, właśnie zabieram swoje rzeczy i wynoszę się. Nie Kocham Cię już. Ona za dwa miesiące a nawet 1,5 ma urodzić ich wspólne dziecko. Od tych 8 lat nie ma żadnego kontaktu ze swoimi dziećmi.

Wprawdzie do Wigilii daleko, więc masz szansę Kochać męża do utraty zmysłów;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=2pGLYK0xEPo

Męża kochasz, a z kotletem się bzykasz. To dopiero niezły numer.

A propos nieznanych numerów.
Dzwonię do Męża by kupił jeszcze coś czego nie zapisaliśmy na liście.
Swoim zwyczajem (do szału mnie to doprowadza!) zostawił telefon w domu. Biorę telefon do ręki w celu jedynie zacnym - wykasowania mojego połączenia. Jakoś takoś zerkam w "Wiadomości" a tam "Kocham Cie" od numeru nieznanego mi i nieopisanego w telefonie.
Zawał, krew z pocerowanego gałganka do dziury w głowie! Myślę sobie kur...a mać! Alarm! Jest sytuacja! Chodzę nabuzowana. Słyszę domofon, już stoję w drzwiach i gdy tylko daszek czapeczki dostrzegam walę z grubej rury: Musimy poważnie porozmawiać!
On, jak na Ślimaka przystało wspina się z siatkami zakupów powoli i widzę, że na twarzy ma wymalowane "co znowu babo jago wymyśliłaś?!"
Pokazuję Mu telefon a On nic, cisza, poszedł siatki wypakować...

U mnie w tym czasie, w dziurze głowy odnalazła się półka z takim małym słoiczkiem " pamięć".
Kilka dni wcześniej zamieniliśmy stałe łącze na internet mobilny i robiłam testi testi. Wysłałam też tego smsa :)
Jedyny komentarz jaki usłyszałam po moim olśnieniu: " gdybyś to oglądała w Rodzince.pl to śmiałabyś się, boki rwać..."

Ps
W jedym z odcinków Ludwik wyłącza tv i egzaminuje po kolei synków, który z nich puścił bąka. Po chwili okazuje się, że to niewinna Natalka, zaskoczona "co to w ogóle za dochodzenie" ws cichacza.

>Dopiero.. po sprawdzeniu w tel... okazało się, że to infolinia mojego ubezpieczenia zdrowotnego.
W lutym molestowałem ich przez 88:34 - czyli prawie póltora godziny :D

Ciekawe, na którym miejscu jesteś u nich w statystykach ;)

Taka mała anegdotka przede snem:)

Co miesiąc robię (jak zapewne każdy) wieczór płatności. Oczywiście.. on-line, a przy okazji ściągam sobie wszystkie faktury i np. biling za zeszły miesiąc.
Choćby, żeby łezkę uronić, ile nie wykorzystałem z tego, co mogę :D

Ale.. tym razem myszka mi się klikła na przycisk "statystyki".
I bardzo się zdziwiłem, kto był Number One w połączeniach wychodzących, bo akurat ten numer nic mi nie mówił.
Dopiero.. po sprawdzeniu w tel... okazało się, że to infolinia mojego ubezpieczenia zdrowotnego.
W lutym molestowałem ich przez 88:34 - czyli prawie póltora godziny :D

Odleciałem ;)

PS: jutro znowu znikam. Nie wiem na ile :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze iść tak z brackim do kina i obejrzeć solidną produkcję Marvela ;) Deadpool rządzi, jeśli lubicie komiksy ;) Ja nie przepadam, ale filmy na ich podstawie są naprawdę dobre. Teraz pozostaje mi czekać na Batman vs Superman, ale już bez brackiego, niestety, bo niedługo wybywa z ojczyzny.

Hehe...albo zdejmie drzwi bo skrzypią ;-)

Życie to wybory i umiejętność ich dokonywania.
Schabowe mają mętny wzrok tylko w sypialni... Poza nią zabijają wzrokiem, jakbyś stała w centrum lodowca ;)

Ps
Nie będę kontynuowała tematu bo zaraz wejdzie aDmin i będzie naprawiał radio ;)

Myślisz że Maciek sporządniałby przy Tobie ? Ale kurcze straciłby na wizerunku ;) Ten zblazowany głos i mętny wzrok, żal by było ;-)

Gdyby Maleńczuk był moim kotletem, używałby z rozsądkiem.
To jest taki słodziaczek, minio..., który nosi maskę.

Ps
Uwielbiam schabowe dlatego przy moich 160 cm wyglądam jak piłka plażowa. Ama ama pycha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adminie nie lubisz Maleńczuka? ;-)
Wiem że ma gość upodobanie do używek ( czytałam książkę-wywiad z nim) ale fajnie śpiewa :-)
Randall...ile można jeść schabowego ?!?
;-)

Napisałam jedynie, że "szaleję za Maleńczukiem".
Nigdy nie rozrabiam!

ps
zajętam "kotletem"

Randall...co się stało? Czemu Admin ma sobie coś gdzieś?
Rozrabiałaś? ;-)

aDmin, wsadź sobie blokady w D

Ech, mi się już nic nie chce. Zobaczymy w weekend ;) Nie, weekend też odpada. Idę na wyżerkę, po niej to na pewno już mi się nic nie będzie chciało ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Vi...demonizujesz ;-)
Niech Ci się zacznie chcieć a reszta się znajdzie :-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

>i idę na spacer.

Zimno jest, żebyś się tylko nie przeziębił ;) U nas wieje dziś porywisty i zimny wiatr.

>żeby to inaczej się skończyło niż się skończyło

To życie, ktoś musi być sam, żeby ktoś inny mógł być z kimś ;) Padło na mnie, dlatego mam kota ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...