Marek - ocena (1) Świetny salon, bardzo miła obsługa. Sześć gwiazdek dla pani Julii za... Marek kinia - ocena (1) Oni są naprawdę najlepsi! kinia Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam salon fryzjerski belleza w Gdańsku-Oliwie. Jestem klientką... Gosia
Kasia - ocena (1) Polecam Wszystkim najlepszy salon na świecie chodzeę już 11 lat i nie zmienie... Kasia Dorota - ocena (2) Z całego serca polecam pracownię Monika Monica w Gdyni! ️ Jestem absolutnie... Dorota Angelika - ocena (1) Byłam ostatnio w tym salonie na farbowaniu i naprawdę wyszłam zadowolona.... Angelika Maja - ocena (1) Koloryzacja AirTouch wykonana perfekcyjnie! Efekt bardzo subtelny i... Maja Wiktoria Plecha - ocena (1) Byłam na koloryzacji metodą AirTouch i jestem bardzo zadowolona! Kolor... Wiktoria Plecha Marcin - ocena (1) Pierwszy raz byłem. Już dawno nie byłem u fryzjera który tak sprawnie i... Marcin Basienia - ocena (1) Profesjonalizm i wyczucie na najwyższym poziomie, polecam Monikę jako bardzo... Basienia Barbara - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, obsługa i umiejętności na bardzo wysokim... Barbara Ostrzyzony - ocena (1) Zawsze pełen profesjonalizm i miłe spędzenie czasu. Gorąco polecam!! Ostrzyzony Katarzyna Staniszewska - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować za przepiękne strzyżenie i koloryzację!... Katarzyna Staniszewska K. - ocena (1) Moimi włosami w tym salonie zajmuje się p. Wiktoria i od kilku lat wychodzę... K. Dominika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji! Kolor wyszedł dokładnie taki, jak... Dominika Bjarke - ocena (1) Im feeling old, but after a super haircut from Olena Im looking younger. Its... Bjarke sylwia - ocena (1) Przemiła i fachowa obługa.Kolor perfekt.Polecam sylwia Roxana - ocena (1) Chodzę od ponad roku i zawsze jestem zadowolona. Byłam już u różnych... Roxana DEN - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, zero gadania. Idealne cięcie za rozsądną cenę. Polecam. DEN Anastasiia - ocena (1) Bardzo polecam ten salon fryzjerski! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i... Anastasiia