Stefania - ocena (1) Świetny salon! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i wspaniałe efekty po... Stefania Mags - ocena (1) Bardzo prifesjonalny salon. Mags Sara K. - ocena (1) Nie ma tak cudownego salonu w całym Trójmieście, gdzie fryzjerzy tak... Sara K.
J. - ocena (1) Polecam to miejsce, miałam robiony baleyage metodą air-touch i jestem bardzo... J. Maria - ocena (2) Bylam tam pierwszy i nie ostatni raz, pani Oksana zna sie na rzeczy. Bardzo... Maria Krzysztof - ocena (1) Salon bardzo przyjemny. Polecam strzyżenie u Panii Sandry. Profesjonalna i... Krzysztof Ewelina - ocena (1) Super strzyżenie i pielęgnacja. Polecam Ewelina Klientka - ocena (1) Farba położona niechlujnie. Zostały odrosty. Obsługująca fryzjerka prosiłabym... Klientka Shakira - ocena (1) to jest nakjlepszy salon w gdańsku (byłam u patryka i angeliki) Shakira Grzegorz - ocena (2) Jestem mega zadowolony ze strzyżenia i z odsiwania. Włosy po umyciu same się... Grzegorz Beata - ocena (2) Szukasz salonu fryzjerskiego w którym profesjonalnie i kompleksowo zatroszczą... Beata Antonina L. - ocena (2) Jestem zachwycona zarówno profesjonalizmem pan Damiana jak i przemiłą... Antonina L. Malwina - ocena (2) Zachęcam każdego kto szuka naprawdę dobrego fryzjera, koloryzacja wykonana... Malwina Dorota - ocena (1) NIE polecam, kompletnie niepoważne miejsce. Dwa razy moja wizyta została... Dorota Sonia - ocena (1) Byłam ostatnio w Salonie Fryzjerskim lamerie i muszę powiedzieć to... Sonia Katarzyna - ocena (1) Do wczoraj byłam zadowolona z usług, chodziłam do Pani Małgosi. Wczoraj... Katarzyna Gosia - ocena (1) Pani Monika stworzyła cudowne miejsce. Już od samego wejścia czuć dobrą... Gosia Marzena - ocena (1) Pełna profesja miła atmosfera Marzena M - ocena (1) Nie można przejść obojętnym obok salonu Belleza w Gdańsku.Uważam ,że ten... M Grażyna Madejska - ocena (1) Polecam salon z całego serca byłam pierwszy raz w tym salonie i jestem bardzo... Grażyna Madejska