Alina - ocena (1) Z chwilą pojawienia się w salonie Prive Beaty&Hair poczułam serdeczne... Alina Zofia - ocena (1) niesamowita atmosfera, cudowni ludzie i doskonałe strzyżenie. Zofia Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam! ️ Ania
Tomasz W. - ocena (1) Wspaniałe umiejętności fryzjerskie. Świetne kosmetyki. Przemiła atmosfera. Tomasz W. EM - ocena (1) Byłam kierowana opiniami i rankingiem z poprzednich lat. Mam wymagające gęste... EM Aga - ocena (1) Przemiła obsługa. Jestem zawsze zadowolona. polecam Aga Patrycja - ocena (1) Najlepszy salon, przepiękne koloryzacje, odpowiednio dobrana pielęgnacja i... Patrycja Krzysztof - ocena (1) SUPER! Świetne usługi i cudowna atmoswera! Krzysztof Iza - ocena (1) Koloryzacja, cięcie, pielęgnacja - wszystko na najwyższym poziomie. Zawsze... Iza A - ocena (1) Chodzę od bardzo dawna i zawsze wychodzę zadowolona! Wspaniała atmosfera, ale... A Monika P - ocena (1) Niezwykły salon. Pani Monika nie tylko świetnie strzyrze i doradza. Jest... Monika P Ela - ocena (1) Świetne cięcie, idealnie dobrany kolor Ela Marek stały klient - ocena (1) Super fryzjerka. Miła, sympatyczna i potrafi dobrać sama odpowiednie uczesanie Marek stały klient A - ocena (1) Wszystko super. Wiedza i doświadczenie na 1 miejscu. A Dyzio - ocena (1) Najlepszy fryzjer Dyzio Żaneta - ocena (1) Wspaniała usługa zrealizowana przez wybitnie uzdolnioną panią Monikę, która... Żaneta Malwina - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam wizytę u p. Moniki. Prawdziwa specjalistka w... Malwina Piotr - ocena (1) Wszystko super, miło i profesjonalnie .Polecam. Piotr Sylwia - ocena (1) Polecam. Pani Monika pełny profesjonalizm i indywidualne podejście. Wywiad... Sylwia Izabela - ocena (1) Gorąco polecam. Izabela