Sara K. - ocena
Nie ma tak cudownego salonu w całym Trójmieście, gdzie fryzjerzy tak indywidualnie i ze zrozumieniem podchodzą do klienta. Byłam w wielu salonach ale nigdy nie wyszłam do końca z tym co chciałam do momentu wizyty w Lamérie. Poszłam na rozjaśniane pasemka w "nieładzie" i na ścięcie z lekką grzywką. Nie sądziłam że fryzjerzy potrafią czytać w myślach - jednak tacy istnieją. Dostałam dokładnie to, o co mi chodziło, w całym swoim życiu nie wyszłam tak szczęśliwa z salonu. Ścięcie genialne, włosy mimo, że z natury są proste, w układaniu teraz w końcu chcą współpracować, co pozwala wizytach w innych salonach się nie działo. Polecam z całego serca, to są ludzie powołani do tego co robią, znają się na tym i mają genialną wyobraźnię nawet w kwestii zwariowanych pomysłów z włosami. Dają gwarancję satysfakcji, nikt nie opuści salonu niezadowolony. Dziękuję bardzo Patrykowi i Nikoli za te włosy, jesteście genialni! ️ Świetna atmosfera, mimo tego że spędziłam tam pół dnia to nie chciałam opuszczać salonu. W końcu znalazłam salon w tym mieście, do którego będę wracać. ️