Tak trzymać (1) Mieszkam w Gdańsku od kilku lat i w tym czasie odwiedziłam sporo salonów... Urszula Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia suuuuper (1) Do salonu fryzjerskiego trafiłam dzięki znajomej.Obsługiwała mnie Pani... Zadowolona
Prosze/ (1) A mozecie mi powiedziec jakie sa te ceny? takie zwykle scinanie. suszenie. ANETA Suuuuper!!!! (1) Najlepszy salon w Trójmieście!!! Jestem chłopakiem, miałem... Łukasz Gdynia polecam!!!!!! (1) polecam robienie paznokci w tym salonie! pania w czarnych krotkich wlosach... freya NAJLEPSZY FRYZJER W CALYM TROJMIESCIE (1) DLA POTWIERDZENIA SWOICH SLOW ZAWARTYCH W NAGLOWKU CHCIALBYM NAPISAC ZE... AREK ( WASZ KLIENT NA ZAWSZE ) Pani EWA- profesjonalistka jakich malo (1) Polecam wszystkim Paniom wizyte u Pani EWY. Pani Ewa jest profesjonalistka... Betty gorszych nie ma (1) tragedia robilam trwala u karoliny i porazka mam jedna wielka szopę. trzyma... niezadowolona Monika - opinia (1) Do zakladu en vogue trafilam za rada kolezanki. Pierwszy raz wziela moje... Monika wpadka.... (1) niestety nie jestem zadowolona z usług ...wiem ,że fryzjer u którego byłam... various to jest to - czego wlasnie szukasz (1) Gorąco polecam wszystkim to miejsce. Pełny profesjonalizm. Nic dodac nic... Anna W Triszia - opinia (1) Miałam obawy. Wybrałam tak chwalonego Pana Kamila. Nie zawiodłam się. Bardzo... Triszia Serdecznie polecam (1) Jestem stala klientka tego salonu i nie zgadzam sie z opinia pani Grażyny.... Aleksandraa Jakoś usług... (1) Miałam okazje odwiedzić salon urody Milenium i stwierdzam że jakoś usług... Novi eli - opinia (1) Jesli chodzi o obsluge jest jedna starsza Pani, ktora strzyze mezczyzn,... eli super salon (1) Obsługa fachowa i uprzejma,lokal zadbany i ładny.Polecam !!!!!!! Aniah22 uwielbiam to miejsce (1) Świetna obsluga, wspaniały efekt. Każdy znajdzie cos dla siebie. Gorąco... Wisionka jola - opinia (1) fajne fryzjerki,szkoda że jedna odeszla, ale ja znalazlam pracuje na... jola izzie - opinia (1) Rewelacyjna jakość usług, przemiła i profesjonalna obsługa, przystepne ceny.... izzie