goraco polecam (1) goraco polecam, obsluga bardzo mila, bardzo mile i przytulne wnetrze,... ania81 super super:) (1) bylam 3 razy, bardzo polecam :) pierwszy raz u pani Kasi - bylam... Aśka Polecam każdemu!!! (1) Chodzę do Wiesi od 3 lat i nigdy nie byłam niezadowolona. Zawsze kombinujemy... Juss
jestem zadowolona :) (1) Trafiłam do tego zakładu przez przypadek, i będę tam wracać. Miła obsługa i... klientka aliena - opinia (1) teraz juz wiem dlaczego mają tak tanio, za badziewie mało sie płaci aliena Uwielbiam TRENDY:) (1) Od paru lat regularnie chodze tylko i wylacznie do Trendy:) Sa super. Nie... madzia Po£echtaj Twe uspione zmys£y! (1) Naleze do bardzo wymagajacych i kaprysnych klientek, szukajacych czegos... Agnieszka Same plusy!!! (1) Z Trendów zawsze wychodze zadowolona. Lubie zmieniac fryzjerow, ale od... Andzela Patryk (1) Patryj jest fryzjerem i idealnie dobiera kolor i umie ścianć z nieprzeciętna... Asia Agata - opinia (1) Naprawdę świetny!!!! Polecam ten salon! Miła obsługa, przyjazna atmosfera, a... Agata super ----- polecam!!!! (1) salon jest świetny, bardzo dobra obsługa, włosy świetnie strzygą - normalnie... swilczek 100% satysfakcji !!! (1) Byłam w tym salonie już dwa razy i wiem że jeszcze tam wrócę, bo jestem... mArgherita Super!!! (1) Trafiłam tam przypadkiem, troche sie obawialam jak bede wygladac.Ale... Joanna Rewelacja (1) Byłam dzisiaj w salonie po raz pierwszy i jestem zachwycona. Obcinał mnie... Magda Polecam (1) Salon troszeczke schowany, ale bardzo miły i przytulny. Niskie ceny za... Klientka Dobry Salon (1) Naprawdę dobry salon, jeszcze przed umyciem włosów fryzjer omawia z klientem... Fionca Byłam zadowolona....byłam stałą klientką.... (1) Byłam stałą klientką, ale już nie jestem. I już więcej do Was nie przyjdę a... blue7 Błędna ocena: CENA (1) W swojej opinii błędnie zaznaczyłam ceny. Są one oczywiście przystępne.... Marzena Czarodziejski salon (1) Ja do p.Kariny przyjeżdżam aż ze Szczecina,profesjonalna,fachowa,materiał z... Basia Kamil (1) Ja natomiast goraco polecam Kamila. Jest naprawde mistrzem w swoim fachu.... Karola