Kasia - opinia (1) Pani Renata - mądra fryzjerka, która doradzi ale nie narzuca. Dobre rzemiosło... Kasia Agnieszka - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, korzystam z usług tego zakładu kilka... Agnieszka M. - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Ciężko znaleźć kogoś, kto... M.
Monika - opinia (1) Odradzam! Po wizycie w tym salonie musiałam poprosić inny salon o wyrównanie... Monika Bili - opinia (1) Po wizycie Piękno Pl Wyglądam 10 lat młodszy Dziękuję. Bili Ola - opinia (1) Najlepsi fryzjerzy w Gdyni!!!!! Za każdym razem jestem zachwycona. A... Ola Edyta - opinia (2) Magiczne miejsce, gdzie czujesz luz... Przychodzisz do salonu po raz pierwszy... Edyta Kinga - opinia (1) Nie mogę się napatrzeć na moje włosy, które przed zabiegiem były strasznie... Kinga Żabcia - opinia (1) brak wstępnej wyceny usługi. Uważam, że każdorazowo bez specjalnej prośby... Żabcia Monika - opinia (1) Jestem stałą klientką od kilku lat. Zawsze czysto i sympatycznie. Ceny... Monika Kinga - opinia (1) Bardzo polecam Natalię, jest bardzo profesjonalna, przemiła i co... Kinga Asia z Karwin - opinia (1) Od lat korzystam z usług p. Kasi. Zaczęło się na Karwinach, a teraz jeżdżę od... Asia z Karwin Sandra - opinia (1) W końcu znalazłam fryzjerkę jak ze snów! Idealnie doradzi, wysłucha,... Sandra D - opinia (1) Umiejętności, zrozumienie klienta- na najwyższym poziomie. D Malwina - opinia (1) Usługi fryzjerskie pierwsza klasa :). Polecam! Malwina Agnieszka - opinia (1) Bardzo Dobra i miła obsługa......... Agnieszka Jan - opinia (1) zbyt wysokie ceny i mniemanie o sobie szefostwa, także przeciętnie Jan Były klient - opinia (1) Nie Polecam. Starsza Pani bardzo nie dokładna , podczas strzyżenia oglądała... Były klient Dorota - opinia (2) Pani Paulina to bardzo miła ,profesjonalna fryzjerka.Potrafi doradzić a... Dorota zadowolona - opinia (1) Po każdej wizycie od Pani Honoraty wracam bardzo zadowolona. Fryzjer z bardzo... zadowolona