Polecam! (1) Bardzo dobre sushi. Fajnie, że lokal jest w Oliwie, że np po spacerze w parku... Weronika OK (1) pierwsza nasza wizyta w tym lokalu, jedzonko całkiem OK (nie jestem smakoszem... Aga Zdecydowanie polecam ! (1) Bierzcie i jedzcie z tego miejsca wszyscy, że tak powiem. Jakość do ceny plus... Bart
Super- gorąco polecam (1) Jadam tylko na wynos chyba z 6 raz. Jestem bardzo zadowolona Pani kelnerka za... Ewelina NAPRAWDĘ WARTO!! (1) JUŻ OD PROGU WIEDZIAŁEM, ŻE BEDZIE DOBRZE...PRZEMIŁA PANI KELNERKA MIMO... Piotr Z. Napewno tam wrócę (1) Obsługa: Każda restauracja powinna mieć taką obsługę. menu/jakość potraw:... marian007 Świeżo, Smacznie, PROFESJONALNIE ! (1) W Fusion jesteśmy dość często. Zawsze jesteśmy zadowoleni z pracy kelnerki... Łukasz i Dagmara Naprawdę smakowicie (1) Poraz pierwszy smakowaliśmy sushi... i muszę przyznać że naprawdę świetne... Malwina rewelacja! (1) to była nasza pierwsza przygoda z sushi. pani kelnerka przywitała nas bardzo... Jowi Rozczarowana czasem oczekiwania (1) Wczoraj razem z narzeczonym odwiedziłam Sushi Fusion. Bardzo miłe, kameralne... Gosia Niepozorny a najlepszy lokal sushi w trójmieście (1) Byliśmy z dziewczyną. Sushi jest po prostu świetne! (zestaw "nano" + pieczony... bartek super!!! (1) Fajnie, że otworzono taką knajpkę w Gdańsku. Bardzo dobre jedzenie, każdy... ewa mewa rozczarowany (2) Byłem chyba we wszystkic sushi barach w Trójmiescie , jedne lubie bardziej... CZARNY Agnieszka - opinia (2) Po wejściu do sushi baru moje wrażenie było całkiem pozytywne, miła obsługa,... Agnieszka polecam zdecydowanie!!! (1) bardzo miła i pomocna obsługa. pyszne jedzenie. nie mam zastrzeżeń, no może... olafasola Polecam (1) Pierwsza, ale bardzo udana wizyta w lokalu. Bardzo fajne podejście do sushi -... Anna Świetny stosunek jakości do ceny (1) Jestem pod wrażeniem, wreszcie suszarnia z rozsądnymi cenami przy zachowaniu... K. Nie polecam smakoszom (1) Jestem stałą klientką sushi restauracji w Trójmieście (kilka razy w miesiącu... Beata całkiem pozytywnie (1) Pierwsze wrażenie całkiem pozytywne , sushi ładnie podane i smaczne troche... Gdańszczanka Polecam (1) Była to moja druga wizyta w Fusion Sushi, wtedy brałam tylko na wynos, ale... Monika