Atom - opinia (1) Polecam Restaurację. Jedzenie bardzo dobre. Kontakt telefoniczny perfekcyjny.... Atom Pyszne, pyszne i jeszcze raz PYSZNE! (1) Podczas spaceru z drugą połówką, weszliśmy do tego niepozornego lokalu w... Daria Najgorsze sushi! Nie polecam! (1) Jestem niezwykle rozczarowana. Czekaliśmy na nasze zamówienie z dowozem 4... Natalia
świetne sushi (1) lokal niepozorny ale sushi mają świetne, do tego w normalnych cenach, polecam Ala Długoletnia smakoszka SUSHI na Trójmieskim rynku w 100% poleca Fushion Sushi! (2) Od kilku lat jestem całkowicie zakochana w sushi w jakiejkolwiek postaci :-)... Ania bardzo słaby tatar (1) Zamawiałam "na wynos" z odbiorem własnym. Bardzo długi czas od zamówienia do... m. Godna polecenia (1) Niewielka restauracyjka, ale bardzo klimatyczna. Elegancki stonowany wystrój... Elisiv Coraz mniejsze:( (1) Zamawiam lokalizacji wrzeszcz od poczatku i ostatnimi czasy obserwuję coraz... Dorota Pysznie! (1) Jest to prawdopodobnie najlepsze sushi w Gdańsku, biorąc pod uwagę stosunek... Karolciak Naprawde spoko (1) Probowalem klasycznych smakow I troche ciekawostek, bardzo fajne sushi... KP Serdecznie polecam! (1) Duży wybór i bardzo przystępne jak na susharnię ceny. Byłam na razie pierwszy... Nina z Drinki w Kokosie oj jak polecam! (1) Dziś po raz pierwszy jadłam w tym Miejscu :) Sushi na ciepło - coś... Galinka Najlepsze sushi jakie jadłem w Gdańsku (1) Godzinę temu skończyłem jeść . Byłem u was po raz pierwszy - na pewno nie... hristo Niestety optymalizacja posiłków (4) Do tej pory (ostatniej wizyty w sierpniu 2013) każdego kto żle powidziała od... darek Wyśmienite. (1) Obsługa sympatyczna,jakość potraw rewelacja.Z pewnością warto zakosztować... TED Super Lokal (1) Najlepsze sushi na świecie Marta polecam! (1) super smacznie monia Obsługa i czas oczekiwania (2) Przyjechałem, wybrałem zestaw i Panna mnie informuje, że czas oczekiwania do... Sushi Nigri-Maki Zdecydowane tak! (2) Bardzo się cieszę, że w Oliwie jest nareszcie miejsce gdzie w ciszy i spokoju... Agnieszka pełne zaufanie! (1) Pierwszy raz do Fusion wybrałam się z kuponem G. - potraktowano mnie jak... lilex