Gorąco polecam! (1) Obsługa bardzo miła. sushi wspaniałe, lepszego nigdy nie jadłam, klimat... Natalia S - opinia (1) Jadlam w Fusion Sushi we Wrzeszczu i raczej nie bylo na co narzekac. Dobre,... S Przyjemnie, ale.. (1) Do restauracji Fusion Sushi trafiłam zupełnie przypadkiem, przechodząc obok.... Anna
Smacznie (1) Zdecydowanie polecam! Można zjeść dobre, ładnie podane sushi, które nie jest... Ula Bardzo dobre sushi (1) Najlepsze sushi jakie do tej pory jadłem w Trójmieście, a jadałem sushi w... Paweł Odradzam! (3) To najgorsze sushi jakie kiedykolwiek jadłam, ryż był zimny, rozgotowany i... Jadwiga POLECAM WSZYSTKIM KONESEROM SUSHI (1) Kolejna wizyta, kolejna miła niespodzianka. Jedzenie przepyszne, zrobione z... Anna P. wspaniały wieczór - polecam! (1) Świeżo,szybko, smacznie i miło. Mimo niewielkiej przestrzeni lokalu czuliśmy... margret Uczta nie tylko dla podniebienia (1) Miła atmosfera i obsługa a do tego przepyszne sushi. Wracałam już... Iza Miła i szybka obsługa (1) Nie jestem szczególnym specjalistą co do potraw, więc ciężko mi ocenić... zadowolony Jestem na TAK !!! (1) Moja pierwsza wizyta w barze sushi okazała sie strzałem w przysłowiową... Lukasz Polecam. (1) Ciekawe menu. Zarówno zupy (kimchi, miso) jak i sushi, które wybraliśmy były... Anna Podziękowania dla Fusion Sushi (1) Bardzo dziękuję obsłudze Fusion Sushi za pomoc w zorganizowaniu urodzinowej... Agnieszka POLECAM (1) Bardzo dobre sushi,świeża rybka, super klimat, bardzo miła obsługa. Będę... Milena Świetne jedzenie (1) Potrawy rewelcja, ciekawe i pomysłowe menu, jedyna "susharnia" w jakiej byłam... magda POLECAM! (1) Bywamy w Fusion 1-2 w miesiącu. Od początku bardzo nam smakuje i nic w ciągu... Kachna smaczne (1) Chętnie tam wracam.Jakość potraw nie zmienia się-jest nadal bardzo dobra.... Krzysztof Świetna restauracja - polecam (1) Zupełnie zaskoczenie, nie wiedziałem, że w Oliwie jest taka świetna restauracja. Paweł ania - opinia (1) sushi pyszne - nie jadlam wszedzie, gdzie to mozliwe w gdansku, ale jak... ania SUPER MAŁA KLIMATYCZNA RESTAURACJA SUSHI (1) Polecam wszystkim tą małą restauracje jedzenie pyszne klimat przyjemny,... antek