GIT kolonie POLECAM (1) Moje dzieci wróciły z kolonii bardzo zadowolone :-). Mnóstwo ciekawych... Joanna GIT Wakacje (1) Moje dziecko wróciło i było bardzo zadowolone z koloni, opieka bardzo dobra,... Sylwia Gorąco Polecamy!! (1) Synek był na obozie po raz pierwszy. Wrócił zadowolony, już planuje... Angela
GIT Wakacje! (1) Jest jedno najlepsze uzasadnienie - Dziecko nie chciało wracać do domu ;) 5... Anna i Rafał Obozy GIT są git:) (1) Obóz.Najlepszą recenzją w przypadku mojego Syna jest to, że przez 10 dni... Mama Gocha GIT Wakacje - Rewelacja !!! (1) Z wszystkich obozów w których uczestniczyli moi synowie, ten był najbardziej... Darek Git jest super !!! (1) Pełen profesjonalizm i najlepsza kadra na świecie.Córka bardzo zadowolona a... Patrycja Wakacje z Gitem to frajda dla każdego dzieciaka! (1) Mój 7-latek po raz pierwszy pojechał na obóz,bez mamy,taty czy babci.Strach... Agata,mama Aleksa po prostu git wakacje jak powtarza mój syn (1) super wakacje- w pełni profesjonalna opieka młodych, entuzjastycznych ludzi.... kadi git wakacje na szóstkę z plusem 2015r. (1) Syn wrócił z wakacji z Gitem zachwycony i szczesliwy. Do dnia dzisiejszego... k.d. GIT Kolonie - GIT satysfakcja (1) Mój 9 letni syn wrócił z kolonii szczęśliwy i zadowolony. Na pierwsze... Sebastian Super zabawa! (1) Sądząc po minie Nadii po powrocie z obozu, było super. Pomimo braku ładnej... Ewelina Było super! (1) Mikołaj po raz pierwszy wyjechał na obóz z Gitem, bardzo sie martwiliśmy czy... Rodzina Szaraków Super wakacje (1) Syn w tym roku pojechał z GIT-em kolejny raz na obóz. Z każdym rokiem jest... Joanna GIT jest GIT (1) Super zabawa, zarażanie pasją do sportu bez przymusu. Na dodatek w terminie I... Magda Więcej niż GIT! (1) Powierzając swoją pociechę GIT ekipie, rodzic może być pewny, że dziecko... MagdaK polecam w 100% (1) Jestem Waszą fanką od samego początku. Mam nadzieję, że Wasz entuzjazm nigdy... Kasia Polecam z czystym sumieniem (1) Syn już drugi rok jeździ na obozy GITa. Zorganizowane są profesjonalnie,... Aneta, mama Kamila Spotkanie organizacyjne (1) Właśnie wróciliśmy ze spotkania organizacyjnego Git Wakacji :) Pełen... A......