Beznadzieja (1) Tragedia Nie polecam! omijac szerokim łukiem. Taniej dopłacić do innego... Jan Beznadzieja (1) Zero kontaktu z kurierem. Oczekiwanie na paczkę w wyznaczonym terminie... Antyego Beznadziejna firma (1) Przy drugiej próbie doręczenia,kurier nie przyjechał, w śledzeniu przesyłki... Maria
Żenada... (1) Siedzi sobie człowiek w domu, rozkoszując się urlopem i piwkiem i dostaje sms... Reyes Tragedia, 3 próby doręczenia do firmy gdzie siedzę od 9:00 do 20:00 a nawet i dłużej (1) 3 próby doręczenia do firmy gdzie siedzę od 9:00 do 20:00 a nawet i dłużej i... meff Kurier olewa (1) Nie polecam. kurier się nie zjawia, nawet telefonów nie raczy odebrać. S. powinni zamknac te firme (1) Co za bezczelna firma cały dzień człowiek siedzi w domu na paczkę a tu sms ze... rzetelny Nie polecam tej firmy (1) Nie polecam tej firmy Niezadowolony Tragedia firma (1) Firma tragedia, na pewno w pomorskim, jakby jej nie było w ogóle nie... Marcin reklamacja (1) brak jakiegokolwiek kontaktu ze Straszynem, punkt odbioru w Gd Barniewicka... mm dno muł i wodorosty (1) Jeżeli tylko będzie możliwość wyboru kuriera innego niż gls albo paczkomatu... Magda GLS to jakas pomyłka (1) kurier zamiast dostarczac paczkę do domu /opłacona 12 zł / wrzuca ja do... Wiesia GLS firma wirtualna - nie dostarcza paczek (1) To jest firma teoretyczna. Kurier nie dzwoni i nie dostarcza przesyłki,... Krystyna Kurier nawet nie raczy odpowiedzieć na sms-a, (1) Żeby przybliżyć godzinę wizyty Więc albo warujesz 5 godzin, albo awizo i... Gość Bezczelność tej firmy to norma (1) Cały dzień oczekiwania na przesyłkę.miała być w godz 11.30do 16.30 i nic z... Marian Zawiedziony (1) Nie polecam tej firmy. Cały dzień oczekiwania i przychodzi sms że kurier nie... George Masakra (1) Dostałem maila 29 października że przesyłka zostanie doręczona 29... Wojciech Kurier nie dostarcza przesylek (1) Rodzice caly dzien byli w domu, kurier wpisal, ze 1.10 i 2.10 odbiorcy nie... ar jeden wielki dramat (1) Paczka miala zostac doreczona do mnie 5.10, caly dzien siedzialam w domu a tu... Weronika Porażka (1) Zazwyczaj bylo wszystko ok ale ostatnio kurier dal popis. zamówiłam większą... Karolina