Totalna porażka na każdej linii (1) Kurier jeździ z wyłączonym telefonem, przesyłek nie dostarcza ani do... Bronek omijać szerokim łukiem (1) Dwa dni czekania w domu na przesyłke, dwa dni wiadomość ze strony kuriera,że... Patrycja W Od 3 dni brak informacji o planowej dostawie, brak kontaktu (1) 3 dni po planowanym odbiorze paczki, brak paczki, brak jakiejkolwiek... Pau103
obsluga klienta przez telefon (1) Kurier nie odebral paczki przez 2 dni, siedzialam w domu jak glupia - zero... Izabela Milton Kurier nr 4812 na przymorzu (2) Kurier nr 4812 oczywiście zmienił status na nieobecność adresata mimo, ze z... Przymorze Podziekowania (1) Chciałam podziękować kurierom o nr 7222. Nie miałam pieniędzy na odbiór... Katarzyna Żałosne, że jeszcze funkcjonują (1) 5h na dowóz, a i tak się spóźniają (jak na razie 2h). Absolutny brak... Anna Porażka (1) Paczka drugi dzień krąży w doręczeniu, nikt nie jest w stanie udzielić... Martyna Żenada (1) Po raz kolejny musiałam odbierać przesyłkę w punkcie, bo kurier nie... Katarzyna Pawłowska Gls nie dostarcza przesyłek (1) Moja opinia, jak widzę po poprzednich komentarzach, jest identyczna -... Dag Kpina ! (1) Żenada. Zero profesjonalizmu, oczywiście u mnie też sytuacja się powtarza-... a Jestem wściekła! (2) Czekam na sadzonki. Kurier miał mi je dostarczyć /wg informacji mailowej GLS/... Krystyna Paluch Nie polecam - unikać jak ognia! (1) historia, jak poprzednie. kolejny raz przesyłka niedoręczona z adnotacją, że... justyna masakra (1) Piszę, że będzie między 10-13, to znaczy, że cały dzień mam związany. W tym... W Nie polecam! (1) Kurier tej firmy, który miał mi dzisiaj doręczyć przesyłkę kłamie dostałem... Piotr Leniwa Obsługa (1) Podobna historia moja paczka nie została dostarczona. Leniwy kurier podajze... Nadawca Zdecydowanie NIE POLECAM! (1) Paczka niedostarczona na czas, brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony... Asia NIE POLECAM!!! (1) Obsługa w/w pseudo firmy jest na poziomie 0!!! Kurier nie wykazał nawet... Witek Nie polecam. (1) Kurier po raz drugi nie pofatygował się dostarczyć paczki pod wskazany adres,... Turtel Nie polecam (1) Absolutnie nie polecam. kurier nie raczył dostarczyć paczki wpisał tylko, że... Ada