GRUDNIOWE MAMY 2010. CZ 34

Już czas myślę, witam w nowym :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUDNIOWE MAMY 2010. CZ 34

Super dziewczyny bardzo się cieszę że jesteście chętne.
W takim razie może o 12 przed bramkami przy wejściu na molo w sobotę za tydzień??

W przyszłym tygodniu zobaczymy jaka będzie pogoda na sobotę. Mam nadzieję że nie będzie padał deszcz...:/

ale się cieszę! :)

piszę sie na spotkanko za tydzień w sobotę :)

Ja tez cos popatrze w Next to pewnie cos znajde:)
Agusia dzieki za jadlospis:)

Lidka ja w takiej samej sytuacji, moze narzeczony nas podrzuci albo skm-ka:)

Moj maz 14 ma urodziny i w ten weekend po bedzie realizowal lot szybowcem jako prezent ale jeszcze o tym nie wie:) Postaram sie zeby to byla niedziela. Tylko ze ja wlasnie tylko samochodem z mezem, sama boje sie jezdzic po gdansku. Pogadam z nim moze sie gdzies pokreci w sopocie a nas podrzuci chociaz na chwile a jak nie to moze skm.
A co do zakupow Mar-chew ja moze cos wymysle i zamowie u Ciebie :)

I ja się dołączam do życzeń z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich dużych i małych kobitek :)

A to spotkanie w Sopocie tak ? Jak będziecie wiedziały dokładnie kiedy dajcie mi znać bo ja to ograniczona jestem czasowo bo maż ma samochód w pracy

Dagmarka Kornelia je tak:

Śniadanie :
Kaszka na sztywno
lub
Kanapeczka z wędliną lub serem
lub
Serek homogenizowany

Drugie śniadanie
Owoc

Obiad różnie :)

Podwieczorek
Chrupki kukurydziane jako przegryzka
lub
Mus owocowy
lub
Jogurt
lub
Drożdżówka

Kolacja
Parówki
lub
Chlebek z wędliną lub innym składnikiem
lub
Kaszka na sztywno
lub
płatki kukurydziane z kaszką na wodzie

dziewczyny, piszcie - jeśli chcecie coś z NEXT lub innego sklepu ;P powinnam być w kwietniu w Polsce... i mogę przytargać ze sobą ubranka :) sama chcę zamówić kilka ciuszków - odbieram przesyłkę ze sklepu więc nic nie będzie kosztować :)

Asienkaj, no nawet nie pytaj. Kurcze rzeczywiście tak głupio napisałam i nie wymieniłam wszystkich, ale przecież wiadomo że fajnie by było jakby wszystkie grudniówki mogły się spotkać.

mi też pasuje w następną sobote :) jeżeli mogę oczywiście

Hej hej!
Też dołączam się do życzeń! i dziekuję zarazem!

No myślę, że jedną sobotę da się poświęcić na nasze spotkanie, co? Mój Mąż pewnie nie będzie szczęśliwy, ale musi wytrzymać. Jeśli sobota za tydzień większości pasuje, to byłoby super.
Dajcie znać babeczki!
Sbj, Mamka, Maja, Agusia, Aguś i pozostałe dziewczyny które rzadko zaglądają, odezwijcie się!

A rzeczywiście, na popołudniowe spotkanie poczekajmy jeszcze troszkę ;-).

Faktycznie można poczekać na dłuższe dni. Mar-chew a my się spotkamy wtedy jakoś przed lub jak wolisz po moim wyjeździe. Pewnie na start wolisz nacieszyć się rodzinką :)
Wszystkiego najlepszego Dziewczyny!

Również dla Was kobitki wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet. Dzielne z Was mamuśki i piękne kobiety! :)
Muszę pochwalić mojego męża ;)
Powiedział rano że idzie po pieczywo na śniadanko a wrócił z bukietem kwiatów dla mnie i malutkim bukiecikiem dla Oli.
Musiał się podlizać bo wieczorem wychodzi na piwko hehe ;)

co do spotkania to również pasuje mi Sopot np za tydzień w sobotę jeśli macie ochotę. Wiem i rozumiem że weekendy spędzacie rodzinnie z tatusiem, ale może jeden wyjątek.. :)
Na dzisiaj umawiałam się z Michałową ale przyznam szczerze że kompletnie zapomniałam.. :/ Szkoda że dzień jest jeszcze taki krótki bo o 18 już robi się ciemno :( Może zaczekamy jeszcze dwa, trzy tygodnie i wtedy umówimy się popołudniu. Ale sobota jak najbardziej.

Już nie mogę doczekać się lata..

Trochę się nakłada - ale powinnam być dłużej tzn. będziemy jakoś 1 a wracamy 12? w sumie to dokładnie nie pamiętam :(

Mar-chew to super, umówimy się jakoś:) Tylko ja od 3 do 10 jestem w Szwecji mam nadzieję, że to sie nie nakłada z Twoim przyjazdem.

michałowa dzięki za poradę z tym nocnym mlekiem, będziemy próbowali, ale jest ciężko podaję wodę a on po wodzie nie chce zasnąć, trzeba będzie walczyć z nim, jak z cyckiem sobie poradziliśmy to i teraz może będzie dobrze:)

Wszystkiego najlepszego Kobietki z okazji naszego święta dużo zdrówa i siły we wszystkim:)

Lidka - my będziemy w Pruszczu na początku kwietnia - z chęcią się spotkam :)

a co do złobka to któraś mi pomoże?

Michalowa dalej dziewczynka :)
MAm firme transport międzynarodowy ale nie tiry tylko busy (plandeki dokładnie) :) na początku wiadomo na minusie byleby do zera a teraz już plus ale niestety od kwietnia płace już pełny zus 1000zł.. masakra:(
dlatego dzieczyny nie zrazajcie sie na początku jak będziecie na minusie zawsze tak jest :)

http://dziecko.trojmiasto.pl/Mamy-stworzcie-swoje-kluby-n56155.html

coś dla Was dziewczyny ;-).

Co do spotkania - może być Sopot ;-). Problem tylko z tym, że w tyg. chyba się nie wyrobię. Po pracy do domu ogarnąć siebie i Lenkę, dojechać do Sopotu z Obłuża...na 18 bym się dopiero wyrobiła, a to już się nie opłaca...może uda nam się zgrać w jakąś sobotę?

Ja tez jestem za Sopotem:) juz niedlugo sie zrobi cieplo wiec moglybysmy sie umowic:)

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1243 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...