Klaudia Sadłowska - ocena (1) Gorąco polecam terapię H.I.T.T u Pani Jolanty. Dzięki niej zrozumiałam siebie... Klaudia Sadłowska Paweł Łangowski - ocena (1) Pani Jolanta Drobek to bardzo profesonalny hipnoterapeuta. Dzięki współpracy... Paweł Łangowski Maja - ocena (1) Polecam terapię metodą H.I.T.T. prowadzoną przez Panią Jolę. Wspaniałe... Maja
Wioleta - ocena (1) Terapia przyniosła mi niezwykłe korzyści, a gdybym miała wybierać ponownie,... Wioleta Jan - ocena (1) Odwiedziłem gabinet dość dawno temu. Budził moje mieszane uczucia. Pani... Jan Hubert - opinia (1) Z Panią Jolantą pracuje nad sobą od dwóch lat. Od tego czasu dużo w moim... Hubert Katarzyna - opinia (1) Pani Jolanta pomogłaby mi kilkukrotnie na przestrzeni lat z różnymi sprawami.... Katarzyna Julia - opinia (1) Pani Jolanta jest sympatyczną, miłą osobą. Jednak dla mnie terapeuta powinien... Julia Magdalena - opinia (1) Z całego serca polecam hipnointegracyjną terapię HITT u Pani Joli. To była... Magdalena Bogdan - opinia (1) Polecam, co prawdę mówiąc szukałem odpowiedzi na jedno pytanie. Po pierwszym... Bogdan Bogusia - opinia (1) Pracowałam z Panią Jolą metodą H.I.T.T., po każdym spotkaniu wychodziłam ze... Bogusia Łukasz - opinia (1) Chcę w tym miejscu podzielić się swoimi doświadczeniami z zakończonej terapii... Łukasz Tomasz - opinia (1) Polecam bardzo Panią Jolę! Na hipnozę zdecydowałem się po przeprowadzce do... Tomasz Damian - opinia (1) Mimo, iż to była moja pierwsza hipnoza widzę zachodzące zmiany na lepsze. Damian Polecam każdemu, kto chce coś zmienić w swoim życiu. (2) Witam, chciałabym się podzielić moja opinia na temat spotkań u pani Joli.... Ania Karol (1) Nigdy nie miałem kontaktu z hipnoterapia , zdecydowałem się raczej z... Karol Dziękuję (1) Witam serdecznie. Zbierałam się długo z napisaniem czegoś ale nie wiedziałam... Dorota Paulina - opinia (1) Pani Jola jest niezwykle charyzmatyczną, pełną empatii terapeutką.... Paulina W drodze do poznania siebie (1) Raz na miesiąc spotykam się z panią Jolą. Jestem po trzeciej wizycie i już... Kasia Cudowna terapeutka (1) U Joli byłam już kilka razy. Pomogła mi bardzo we wieku kwestiach, głównie z... Agata